Wstyd się przyznać jeżeli jest to w naszym kraju to nie wiem gdzie to jest podobne do skałek w Czechach obok Hradec Kralove. A gdzie to? bo jest pięknie
Aniu, czy to o ta trawke mnie pytalas? Bo cofnelam sie i nie znalazlam innej...Jezeli o ta to mozesz przyciac te suche koncoweczki, ale calej nie scinaj
Sorry ale ten tygrys jest boski. Sama nie mam psa ale on jest fajny. ten pies pasuje do Ciebie. Ja gdybym miała byłyby to baset a mój maż chciał mieć haskiego ale ..... już nie wydolę
witam
ja już wysadziłam hortensję do donicy na tarasie razem z cyklamenami
codziennie sprawdzam pogodę
trochę to stresujące ale na razie się udaje
mam jeszcze pytanie bo do tej doniczki chciałabym dosadzić jeszcze bluszcz
dziś kupiłam 2 odmiany domowego
ale jak powiedziałam pani, że to na taras to zaczęła mi odradzać, że się nie nadaje
pamiętam jednak jak pani Danusia pisała, że na taras ładniejszy jest domowy
mam nadzieję, że pamięć mnie nie zawiodła
mam jednak teraz dylemat kiedy dosadzić
pozdrawiam
Tak też myślę Agnieszko, że owocostanów ścinać nie będę, bo w tej fazie też mi się podobają, a potem siewki jak znalazł
Elu, podobno trzeba zrywać nasiona magnolii, tylko chyba z drabiny
Basiu, dyskutowałam z panem ogrodnikiem, twierdzi, że zmiana koloru sasanek to sprawka pszczółek
a smardzów gratuluję, miałam tylko maślaczki pod sosną. Aniu ( an_tre ), dziękuję, a powiększanie ilości kwitnących to efekt planów zimowych i tylko w nowym
Aniu ( Mala_Mi ) cieszę się, że pomysł z sasanką może być trafiony forsycja przycinana była może ze dwa razy, moje w przedogródku cięte systematycznie w kwadraty kwitną tylko wewnątrz krzewu.