A tu takie zmiany:
zamiast róż są cisy, muszę podciąć ale trochę się bojam i tak zwlekam
zamiast żurawek Citronelek, które nie dały rady na tej patelni będzie żółty berberys,
znowu musiałam przenieść krokusy i narcyzy z szafirkami mam nadzieję, że przeżyją przeprowadzkę
Na razie pozachwycam się Twoimi tulipanami, bo moje na razie dopiero mają pąki Ale te świeże przyrosty na bukszpanach - przepięknie to wygląda
Tylko co to za paletkę z roślinami ukrywasz przed nami tam w tle?
Mila... piękne masz te wiśnie... moja też rośnie jak chce i tylko gałęzie które dotykają trawnika podcinam..
Moja jeszcze w pąkach, ale i tak wygląda już pięknie.. potrzebuje jednego dnia ze słoneczkiem.. dziś było pochmurno i zimno...
Jeszcze w pąkach, ale i tak wygląda pięknie.. potrzebuje jednego dnia ze słoneczkiem.. dziś było pochmurno i zimno... Prawie Japonia.. i prawie robi wielką różnicę
Anuś dzięki za miłe spotkanie Twój ogród śliczny i uporządkowany Budleje są u Cierniaka ale te wysokie po 18 zł w różnych kolorach Je się tnie 20 cm nad ziemią więc może jednak wysokie?
No i fotki
Ja nie mam ciemnych odmian.... najlepiej rosną mi koktajlowe. W ubiegłą niedzielę (zgroza!!! ) przesadziłam wszystkie pomidorki z jajcarni do kubeczków jogurtowych. Widać, że teraz zaczynają rosnąć . Agniecha pisze, że kolorem liści nie należy się przejmować, że się hartują....
Tylko wrzucę zdjęcia i spadam.
Wycieczka do Pisarzowic i cały dzień na powietrzu zrobiły swoje
Botaniczne oszalały, żeby tak konwalniki chciały oszaleć