Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 11:39, 26 kwi 2014

Justynko, może w sierpniu się wybierzemy do Płęsna (Bory Tucholskie) na koniki. Muszę sprawdzić ile stamtąd jest jeszcze do Ciebie. Jakby było niedaleko, mogę je przytargać ze sobą, mogę z 10 sadzonek spokojnie wygospodarować

Buziam!
popcorn 11:41, 26 kwi 2014

Ups, strasznie daleko:/ i żadnej dobrej drogi tam nie ma... Ale na weekend majowy jedziemy pod Augustów, a tam jakieś 80 kilometrów do Ciebie.. Nie wybierasz się do Augustowa??
Juzia 12:07, 26 kwi 2014

popcarol napisał(a)
Justynko, może w sierpniu się wybierzemy do Płęsna (Bory Tucholskie) na koniki. Muszę sprawdzić ile stamtąd jest jeszcze do Ciebie. Jakby było niedaleko, mogę je przytargać ze sobą, mogę z 10 sadzonek spokojnie wygospodarować

Buziam!

Bory Tucholskie to jakieś 300 km ode mnie
Dzięki za chęci...ale znajdę gdzieś w internecie

Juzia 12:09, 26 kwi 2014

Karola daj spokój! Przecież to nie jest jakaś rzadkość w ogrodniczych...a mi się nie spieszy
Serio...dzięki za fatygę
popcorn 12:10, 26 kwi 2014

Przypomniało mi się jak w ubiegłym roku jechaliśmy stamtąd pod Augustów... 10h jazdy, masakra
Wiesz, dla mnie Twoje okolice to "gdzieś na Mazurach" hihi

Ale pod Augustów od Ciebie już nie jest tak daleko! Nie wybieracie się na weekend majowy pochodzić po Augustowie?? Jakby co, mogę przyjechać, tam mamy 35 km
popcorn 12:13, 26 kwi 2014

Podsypałam jeszcze cisy. I zebrałam szczaw (pełną siatkę. Pada drobny deszczyk, non stop, taki że łatwo przesiąknąć Brr.

Miłego! Zajrzę wieczorkiem.
Juzia 12:18, 26 kwi 2014

popcarol napisał(a)
Przypomniało mi się jak w ubiegłym roku jechaliśmy stamtąd pod Augustów... 10h jazdy, masakra
Wiesz, dla mnie Twoje okolice to "gdzieś na Mazurach" hihi

Ale pod Augustów od Ciebie już nie jest tak daleko! Nie wybieracie się na weekend majowy pochodzić po Augustowie?? Jakby co, mogę przyjechać, tam mamy 35 km

Jeszcze nie wiem co będziemy robić w weekend majowy...ale wątpię czy mojemu Żonowi będzie się chciało jechać do Augustowa My mamy stówkę w jedną stronę

"gdzieś na Mazurach" hehe a wiesz gdzie jest Giżycko?

popcorn 12:22, 26 kwi 2014

Akurat wiem gdzie jest Giżycko, popływaliśmy na studiach trochę żaglówkami po całym szlaku. W zamku łaziliśmy po nocy po murach, super było Ale w rozkładzie konkretnych miejscowości jestem cieńka, wiem że startowaliśmy ze Sztynortu, ale co było po kolei, to nie wiem...
W Kętrzynie urodził się mój Tato, mamy tam trochę rodziny jeszcze, ale nigdy nie byłam. Wiem że kuzyn Taty jest policjantem

A po co Żona brać do Augustowa? Ja bym się sama wybrała Przybywaj, posiedzimy na kawce w kawiarni, zobaczymy jak tam nowy ryneczek i oddam Ci rozchodniki

Buziaki!
Juzia 12:37, 26 kwi 2014

popcarol napisał(a)
Akurat wiem gdzie jest Giżycko, popływaliśmy na studiach trochę żaglówkami po całym szlaku. W zamku łaziliśmy po nocy po murach, super było Ale w rozkładzie konkretnych miejscowości jestem cieńka, wiem że startowaliśmy ze Sztynortu, ale co było po kolei, to nie wiem...
W Kętrzynie urodził się mój Tato, mamy tam trochę rodziny jeszcze, ale nigdy nie byłam. Wiem że kuzyn Taty jest policjantem

A po co Żona brać do Augustowa? Ja bym się sama wybrała Przybywaj, posiedzimy na kawce w kawiarni, zobaczymy jak tam nowy ryneczek i oddam Ci rozchodniki

Buziaki!

To my jesteśmy z Giżycka...tylko się na wieś przenieśliśmy...hehe
Kętrzyn znam, bo tam pracowałam trochę, w Sztynorcie to byłam ze dwa razy.

Mój samochód skasowany...jestem zdana na łaskę Żona
Krys 16:07, 26 kwi 2014

Anita1978 napisał(a)
Zdaje się , że ja mam poszukiwanego rozchodnika

Tak tak tego szukam Jak sie nazywa i kto ma nadwyżki ,zamienie na zurawki