Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 15:59, 04 gru 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Wianek dla Irenki, Irenka jak wiadomo ma palec nieczynny Jutro go wyślę kurierem.

To ten na dole

Danusiu, jesteście kochane!!! Jest cudowny reszta będzie w tej kolorystyce, no jestem szczęściara, cudowne odczarowanie tego roku
Prezesa żal, ale wiesz, że już w innym wymiarze wiedzie szczęśliwe życie
cmokam mocno!!!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 15:53, 04 gru 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Zapomniałam napisać

Mój wianek będzie na drzwiach świecił w nocy

to się nie da go przeoczyć!! to będzie niesamowite!!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 15:29, 04 gru 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Zapomniałam napisać

Ooooooo a mam takie lampki już wiem co z nimi zrobię
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 15:23, 04 gru 2013

Do góry
Zapomniałam napisać

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 14:56, 04 gru 2013

Do góry
Wianek dla Irenki, Irenka jak wiadomo ma palec nieczynny Jutro go wyślę kurierem.

To ten na dole

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 14:50, 04 gru 2013

Do góry
Wianek na furtkę jest mniejszy, a na drzwi większy

Blaski i cienie nowego życia 10:27, 04 gru 2013

Do góry
Ula,ale mi łatwizna.
Wianek cudny!
Blaski i cienie nowego życia 10:26, 04 gru 2013

Do góry
Reniu, Małgosiu, Irenko, Bożenko-
dla Was wianek dokończony ze wstążką
na święta będzie biała wstążka i biała świeca....idę na łatwiznę

Pszczelarnia 08:59, 04 gru 2013

Do góry
Ewa .Niesamowita jesteś Pszczółka .działasz i końca nie widać ale zawsze coś nowego .Klosz z doniczek -----ty masz pomysła ha ha .wianek bomba powiedz mi czy ten mecz kleiłas czy wiązałaś bo wyszedł cudnie ;d
Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe 08:58, 04 gru 2013

Do góry
AlKa napisał(a)
Witam, dzięki za wpis Ja małe roślinki przesadzam co i rusz, dużych sie obawiam że się nie przyjmie. Moj ma ma hosty mówi "chwosty"
A wianek z modrzewiowymi szyszkami ma Beatka u siebie

Duże drzewa, no takie które własnymi siłami da się przesadzić oczywiście, też można, tylko wczesniej dobrze podlewać następnie obkopać i dopiero potem w następnym dniu przesadzać i znów mocno podlewać. Mi się wszystkie przyjmują.Fajne masz chwosty.
Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe 22:08, 03 gru 2013

Do góry
Witam, dzięki za wpis Ja małe roślinki przesadzam co i rusz, dużych sie obawiam że się nie przyjmie. Moj ma ma hosty mówi "chwosty"
A wianek z modrzewiowymi szyszkami ma Beatka u siebie
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:06, 03 gru 2013

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Izu, pachnie grzybem i lasem wilgotnym, ciemnym. Ta zamknął mnie w izbie z tym dobrem (nie zniósł). Ale jak dodam pierniki i anyż to może osiągnę ten zapach?
Mech wyschnie na pewno. Ale wianek docelowo ma być na dworze, więc nie martwię się, jak mi coś w konstruowaniu zapachu nie wyjdzie. Miałam Ci ja że kupić podkład sztuczny?
Naturalia non sunt turpia, czyli to, co naturalne nie jest wstrętne (w wolnym przekładzie) - powiedziałam nie ja, a starożytni mędrcowie.

Makowce w nowym piecu - wielka trema. On jest podwójnie szamotowany (działa jak dobre gary żeliwne), wolniej się nagrzewa, więc proces nagrzewania pieca trwa nieco. Bo głupio byłoby tak 15 makowców zepsuć... .

ten aromat grzybni mi Adamo zmiótł jak pamiętam ... on na grzyby uczulony ... wytrzymał mniej niż Ta ... komponowanie zapachu świąt !!! ... no mistrz jesteś

15 makowców ... Ewa bo im ucieknę na święta )))))
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:01, 03 gru 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Ewuś czy Twój mech ... ten co bawiłaś się nim w mechoobtyka na brzozowym wianku nie woniajet ... ??? ... bo ja raz tak z pasją czołgałam się w lesie ... przytargałam do domu i tak szybko jak wniosłam wyniosłam ... miałam pecha ? bo chętnie bym to powtórzyła ale się bojam ...

wianek za to będzie zawodowy ... podglądam i podziwiam ...

Ewunia sfotografuj koniecznie te makowce tegoroczne !!! ...

Izu, pachnie grzybem i lasem wilgotnym, ciemnym. Ta zamknął mnie w izbie z tym dobrem (nie zniósł). Ale jak dodam pierniki i anyż to może osiągnę ten zapach?
Mech wyschnie na pewno. Ale wianek docelowo ma być na dworze, więc nie martwię się, jak mi coś w konstruowaniu zapachu nie wyjdzie. Miałam Ci ja że kupić podkład sztuczny?
Naturalia non sunt turpia, czyli to, co naturalne nie jest wstrętne (w wolnym przekładzie) - powiedziałam nie ja, a starożytni mędrcowie.

Makowce w nowym piecu - wielka trema. On jest podwójnie szamotowany (działa jak dobre gary żeliwne), wolniej się nagrzewa, więc proces nagrzewania pieca trwa nieco. Bo głupio byłoby tak 15 makowców zepsuć... .
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:38, 03 gru 2013

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Izabello-Konstancjo, dzięki za linki powyżej. To się rozgrzeszyłam z tej ilości pudełek świątecznych szpargałów. Po amerykańsku!

Ewuś czy Twój mech ... ten co bawiłaś się nim w mechoobtyka na brzozowym wianku nie woniajet ... ??? ... bo ja raz tak z pasją czołgałam się w lesie ... przytargałam do domu i tak szybko jak wniosłam wyniosłam ... miałam pecha ? bo chętnie bym to powtórzyła ale się bojam ...

wianek za to będzie zawodowy ... podglądam i podziwiam ...

Ewunia sfotografuj koniecznie te makowce tegoroczne !!! ...
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:32, 03 gru 2013

Do góry
super ten wianek ci wyszedł Anitko...a ten winobluszcz taką fajną strukturę daje

pozdr
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:29, 03 gru 2013

Do góry
A proszę bardzo, dla Was wszystko Ręcznie wykonany wianek z witek brzozowych z pnączami winobluszczu

A Malkulowy najpierw niech pokaże sama Gosia

CDN....

Pozdrawiam serdecznie
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:17, 03 gru 2013

Do góry
...czekamy na kolejny wianek...warsztaty to dobry pomysł...
...pozdrawiam...)
Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe 20:56, 03 gru 2013

Do góry
AlKa napisał(a)
ostatnio spodobały mi się na podkładzie z mchu, ale jak zobaczyłam Twoje modrzewiowe to kto wie musze modrzewia oskubać

z mchu też mam wianek...diabelsko mozolnie mi się go robiło...ten mech z którego robiłam ma taką jasną, trochę jakby srebrną poświatę...póki co wisi sobie cały golutki

jeżeli się zdecydujesz na mech to polecam Ci zrobić podkład z gazety...świetnie się w tej roli sprawdza

edit błędy

to przy okazji dopiszę jeszcze, że wybieraj długie i w miarę giętkie gałęzie modrzewia..proponuje podkład zrobić z jakiś innych gałęzi...ja wybrałam wierzbę...może być brzoza...potem w koło oplataj
Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe 20:39, 03 gru 2013

Do góry
hejka

a wianek to raczej naturalny czy jakiś nowoczesny planujesz?
Pszczelarnia 20:31, 03 gru 2013

Do góry
cudny wianek...skoro ma pachnieć to polecam laskę cynamonu, anyż i suszone pomarańcze, ew. cytrynę

pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies