Mam jeszcze jedne sliczne ale one później kwitną ale zeby był komplet to pokażę, ech nie bedzie kompletu bo jeszcze gruzińskich dwa rodzaje mam ale fotek im nigdy nie robię.
Boże jak to paskudnie wygląda...Patrzeć na to nie mogę.
A tym zajmuję się od tygodnia. Zakładam nowy trawnik i rabaty nad stawem. Łagodzę spadek w kierunku wody, zrobię placyk żwirkowy pod huśtawkę. Poluję na 2 brzozy Dorenboos. Pracy mam na cały sezon. Po świętach biorę urlop jeśli pogoda pozwoli na prace.
Na białą rabatę koniecznie białą odętkę.. dość długo kwitnie, pszczółki lubią i jest wysoka wiec może iść na tył... troszkę sie rozpycha na rabacie.. ale ładna jesienią. Wysokie na drugi plan to naparstnice.. Polecam. Foto odętki wirginijskiej zostawiam
Na teraz biała serduszka.... może gdzieś przycupnie, lubi cieniste miejsca..
Nowa rabata pod domem. Na razie tragedia...Wcześniej rosły tu azalie. Za żywopłocikiem z bukszpanu posadzę żurawki Georgia Peach. Za Ice dance rosną 3 hortensje Little Lime. Myślę nad ekranikiem z cisa pod tą brzydką ścianą. Po prawej chyba miłorząb Mariken na pniu.
i moje/córy dwa rekiny nie mogę sobie poradzić z tymi glistami , co je wyłowię to za chwilę znów są
a i pompka też nie ładna bo ponad 10-cio letnia, ale działa
Wpadam tu na chwilę....a tu tyle wpisów!!!....dziękuję Wam za odwiedzinki....przepraszam, że nie odpowiadam na poszczególne posty....brakuje mi ostatnio czasu....donoszę......tulipanki zaczynają kwitnąć....postaram się uwieczniać ich portrety....a dzisiaj moja zaprzyjaźniona rzekotka...pozuje jak modelka....i dzisiajszy zachód słońca
Pozdrawiam Wszystkich i przepraszam, że nie odwiedzę Wszystkich Waszych wątków