Dzięki, w sumie też w tym kierunku moje myślenie biegło. To co teraz kwitnie najbardziej cieszy i najbardziej jest wyczekiwane.
Naprzeciw miejsca gdzie pracuję kwitnie od tygodnia piękna magnolia - olbrzymi krzew, drzewo raczej, cała w jasnych, prawie białych kwiatach, cudo! Przeniosłabym ją chętnie do siebie, bo ja się już mogę tak pięknej nie doczekać Sporo na Dolnym Śląsku takich wiekowych magnolii, najczęściej przy starych poniemieckich domach rosną. Ciekawe ile mają lat.
Bogdziu, wiem, że telewizja trochę Cię pomęczyła, ale dzięki temu już na zawsze zostanie piękny reportaż z Waszego ogrodu A teraz dużo spokoju i relaksu Ci życzę, macham!
Kasiu to dla mnie wielki komplement jesli dzieki mnie fotografujesz ptaki i myśle ze radośc i wciagajace zajęcie dla Ciebie i że daje Ci sporo przyjemności tak jak mnie.Pozdrawiam serdecznie.
Ewo miło Cię widziec, pewnie wiesz kiedy bedzie program wiec już nie bede pisac.I uprzedzam krytykowac nie wolno. żartuję ,wszystko wolno.Pozdrawiam serdecznie.
Mam jeszcze jedne sliczne ale one później kwitną ale zeby był komplet to pokażę, ech nie bedzie kompletu bo jeszcze gruzińskich dwa rodzaje mam ale fotek im nigdy nie robię.