Ale tak se patrzę ze ten co ciachał te kulki to się zbytnio nie postarał , No musowo po nim poprawić . Moje kulki jedna w jedną pikne a tu taka ..... Jakaś krzywa
Piątki jednak mogą być piękne Odwołali mi wykłady, jakoś trzeba było zimny poranek wykorzystać.
Uprasza się nie śmiać, ale nie używam zbyt często cada do trójwymiaru
Tak mniej więcje mogłaby ta rabata wyglądać. Trawki i żurawki w 3d to już dla zaawansowanych
Pierwszy widok jaki się ukazuje przy wejściu.
Widok patrząc od wejścia do domu.
Idąc z garażu do domu
I patrząc od strony trawnika
Między buksikami planowane są trawki Starałem się, aby z każdej strony większość krzewów była widoczna.
Dziewczyny...i chłopaki
Ławki szare czy czarne??? Bo już zgłupiałam.
Meble mam takie:
A w przyszłości do altany jeszcze będzie zrobiony narożnik z palet. Też czarny z szarymi poduchami.
A takie mam donice. Większość szarych, dwie czarne.
No coz, ja wyzdrowialam, ale niestety bardzo bliska mi osoba zachorowala dosc mocno. Na szczescie wszystko jest na dobrej drodze, jest pod stala opieka lekarska. Troche mi obowiazkow w zwiazku z tym przybylo. Dzisiaj jestem na doskok, wiec odwiedze Was i zmykam zajac sie sprawami najwyzszej wagi.
Bylo pochmurno, ale teraz wychodzi sloneczko, niebo sie przeciera Od jutra ma byc pieknie wiosennie.
W ogrodzie trwaja prace, potem wkleje jakies zdjecia. Krokusiki nie spiesza sie z kwitnieniem, nie dziwie sie, zimno jest. Na razie mam takie oto paczki
Oj chciałoby się Bogdziu Ale wszystko zależy od stanu zdrowia i pogody ...
Nastrój dzisiaj dobry, bo wczorajsze wyjście z domu po tygodniu zakończyliśmy wizytą w ogrodniczym na poprawę humoru.
Trafiliśmy akurat na dostawe towaru, więc pokus było co nie miara.
Do koszyczka trafiły 3 niebieskie bratki jako akcent kolorystyczne na balkon.
Ale wzrok mój przykuła miedzy innymi biała azalia doniczkowa.
I pomyślałam, że jako dobra troskliwa żona zasugeruję Markowi, żeby mi ją kupił na zbliżający sie Dzień Kobiet. Po co chłopak ma się kłopotać co kupić i czas tracić na dojazd
No i azalia od wczoraj jest moja. Na razie cieszy w domku, a jak przekwitnie top jak jej poprzedniczki pojedzie mieszkać na działce