Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

elzbieta_g 10:56, 26 kwi 2014

dominika_rew napisał(a)
Skalniak na pierwszym planie jest bardzo ładny, uporządkowany i robi wrażenie, więc nie dziwię się, że go lubisz ja też myślałam, że mam niemodny skalniak, ale co z tego, skoro pasuje i się podoba.. pozdrowionka!

teraz nudny ale jak zakwitnie to i owo to nie najgorszy
elzbieta_g 11:04, 26 kwi 2014

dominika_rew napisał(a)

Ale super tu wyszło! Pokaż więcej zdjęć tej rabatki jeśli możesz

coś takiego z dalsza za łezkę planuje posadzić hortki vanille, irga wypada stamtąd a co dalej to nie wiem
Rench 11:07, 26 kwi 2014

elzbieta_g napisał(a)
Rench przed epoką forum maściłam płynnymi witaminkami od kurek

A w epoce forum się to kurzeniec nazywa ?
Kurka,przez zimę czyjes gołebie rozydowały na moim parapecie i zrobiły mi troszkę nawozu,ale go pod róże wsypałam, nie wiedziałam że to coś można rozrobić na więcej w wodzie
elzbieta_g 11:19, 26 kwi 2014

Rench napisał(a)

A w epoce forum się to kurzeniec nazywa ?
Kurka,przez zimę czyjes gołebie rozydowały na moim parapecie i zrobiły mi troszkę nawozu,ale go pod róże wsypałam, nie wiedziałam że to coś można rozrobić na więcej w wodzie

wlaśnie kurzeniec ale chciałam tak ładnie napisaćja właśnie rozpuszczam w wodzie i tym podlewam prawie wszystko zapach nieciekawy ale kwiatki nie narzekają
agata19762 12:35, 26 kwi 2014

elzbieta_g napisał(a)

coś takiego z dalsza za łezkę planuje posadzić hortki vanille, irga wypada stamtąd a co dalej to nie wiem

baaaaaaaaaaaaaardzo mi się to podoba !!!!!!!!!!!!
ta ścieżka za mną chodzi ....robiłaś sama z drzewa ???
dominika_rew 13:33, 26 kwi 2014

Takie ładne zdjęcia miałaś i nie pokazałaś wcześniej! taki ładny zakątek z łezką.. hortki będą tam super pasowały
FrancoPolo 14:14, 26 kwi 2014

Witam wpadam z rewizytą. Całkiem dobrze sobie radzisz chociaż na tych pierwszych zdjęciach zraziły mnie żwirkowe kontrasty. Proponuję dobieranie żwirków w odcieniach szarości bardziej naturalne. Absolutnie nie stosuj farbowanych zrąbków to do niczego nie pasuje wprowadza chaos i wygląda na sztuczny twór. Proszę nie obraz się na mnie za takie słowa No ale co zrobić ludzie się uczą a najgorzej jak na własnych błędach. Myślę że w przyszłości to przekomponujesz i będzie dobrze.Pozdrawiam.
bartek_luberda 17:16, 26 kwi 2014

Dopiero się rozchoruję od tych wszystkich pięknych ogrodów Oglądam i łapie doła tak tu wszyscy pięknie mają Pozdrawiam pogoda u nas do niczego chociaż mam nie wychodzić ale już z 60 bukszpanów ukorzeniłam
elzbieta_g 18:56, 26 kwi 2014

agata19762 napisał(a)

baaaaaaaaaaaaaardzo mi się to podoba !!!!!!!!!!!!
ta ścieżka za mną chodzi ....robiłaś sama z drzewa ???

plastry z drewna własne, pomalowałam czymś bezbarwnym dla ochrony i z pół roku może poleżą

tyle tulipków tylko mam ale i tak mnie cieszą od czegoś trzeba zacząć

skalniakowo trawa koszona wczoraj a dziś już królują na niej mlecze

dzwonek idzie jak burza bezproblemowa roślinka

elzbieta_g 19:05, 26 kwi 2014

dominika_rew napisał(a)
Takie ładne zdjęcia miałaś i nie pokazałaś wcześniej! taki ładny zakątek z łezką.. hortki będą tam super pasowały

czekam aż hortki pojawią się w szkółce wtedy ruszę dalej z pracami na razie zastój co mnie drażni

szmaragdowa alejka