A w epoce forum się to kurzeniec nazywa ?
Kurka,przez zimę czyjes gołebie rozydowały na moim parapecie i zrobiły mi troszkę nawozu,ale go pod róże wsypałam, nie wiedziałam że to coś można rozrobić na więcej w wodzie
wlaśnie kurzeniec ale chciałam tak ładnie napisaćja właśnie rozpuszczam w wodzie i tym podlewam prawie wszystko zapach nieciekawy ale kwiatki nie narzekają
Witam wpadam z rewizytą. Całkiem dobrze sobie radzisz chociaż na tych pierwszych zdjęciach zraziły mnie żwirkowe kontrasty. Proponuję dobieranie żwirków w odcieniach szarości bardziej naturalne. Absolutnie nie stosuj farbowanych zrąbków to do niczego nie pasuje wprowadza chaos i wygląda na sztuczny twór. Proszę nie obraz się na mnie za takie słowa No ale co zrobić ludzie się uczą a najgorzej jak na własnych błędach. Myślę że w przyszłości to przekomponujesz i będzie dobrze.Pozdrawiam.
Dopiero się rozchoruję od tych wszystkich pięknych ogrodów Oglądam i łapie doła tak tu wszyscy pięknie mają Pozdrawiam pogoda u nas do niczego chociaż mam nie wychodzić ale już z 60 bukszpanów ukorzeniłam