Podasz instrukcję zagospodarowania takiej balii? Przybyło mi ostatnio takich gadżetów. W jednych trzymam nawozy bio (pokrzywa/żywokost) a inne stoją z wodą, która ma się ogrzewać. A można przecież zrobić namiastkę ogrodu wodnego.
Mirko, pamiętam o seslerii ale po łykendzie będę bardziej czasowa. Bo teraz to z doskoku jestem.
Cieszę się bardzo jeszcze mam kilka takich miejsc, ale musze szukac, więc na inną okazję, a teraz, to co świeże
papuzie i strzępiaste, lodowe i wielokolorowe, liliokształtne, misz masz, a cieszy
Haniu, naładowana przez Świeta pozytywnymi emocjami, we wtorek pojechałam z Markiem na działkę ...
i robiłam to, czego absolutnie mi nie wolno ! Stąd mój stan prawie, że ...
Ewa, to dobrze, że się zmienia, doceniam to że inni tez to widzą, w sezonie pokażę tez zmiany, które dokonałam, ale musi być porównanie, wtedy widać, mus poczekać ciut
a skoro tulipany....dzięki forum jest ich tyle
połamane gradem trafiły do domu, a jeden nie wiem jak, wylądował na wisterii
tu już wszystko buja, ale soczyste, widac jak mocno lawenda urosła, odętki, liatrie, żurawki i cos tam
Dlatego kocham wiosnę, wszystko ma taki intensywny, świeży kolor
Kasiu pozdrawiam
i cd wkoło domu
kwitną fiołki, mam ich mnóstwo, sieją się okrutnie, ale je lubię
rzut na hortensję
głogownikom w nóżkach urosły trawy i bluszcz, dojdą surfinie
Dziękuję i pozdrawiam.
To bordowe "w nogach" iglaczków to żurawka Berry Smoothie a to złotolistne to trzmielina Euonymus fortunei Emerald'n Gold - taka sama jak na pieńkach z drugiej strony
Zwykły klon japoński kupiony po przecenie i wyglądał niezbyt atrakcyjnie ale obecnie formowany i prowadzony na bonsai zachwyca mnie każdej wiosny i cudnie przebarwia się na czerwony kolor jesienią.