no coś Ty tutaj wszyscy uwielbiają pismo obrazkowe.
A znasz li ty przysłowie ze reklama dźwignią handlu jest? Wszyscy muszą poznać produkt zanim go pokochają.
Jesteś tutaj miesiąc i jeszcze nie wszyscy tu trafili. Każde ma już swoje ulubione ogrody i mało czasu by wszędzie zaglądać. Przyjdzie jeszcze taki czas ze nie nadążysz odpisywać na posty
wszystkie zdjęcia są po prostu bossssssskie
Genia za drogo wychodzi -lepiej kupić 50kg polifoski w składnicy GS
Iwona kombinuję jak mogę a jak nie mogę to przynajmniej staram się coś zakombinować - w temacie hortensji oczywiście ale jak cena wygórowana to zdecydowanie odpuszczam
te też zmieściły się w skromnym limicie zakupowym jesień 2013
Big Ben i Shikoku Flash
ciekawy jestem kwitnienia Wielkiego Bena (z gruntu)
Bardzo fajny pomysł z tą trzmieliną - trochę rozjaśni i rozweseli to miejsce skądinąd bardzo ładne. Trochę tylko czasu zajmie zanim się ta obwódka rozrośnie ale tak to już mamy jak sami sobie mnożymy - coś za coś - cierpliwości trzeba
Co do horti w donicy to też jest fajny pomysł - ogrodówki okrywamy ale i tak kiepsko kwitną - do donic już się nie nadają bo za duże i za stare ale tak sobie myślę że sobie sprawię taką w donicy coby przynajmniej kwitła
Klona czerwonego miałam - niestety "ukatrupiłam" w zeszłym roku - nie cieniowałam i słońce z deszczem go załatwiło na amen. To już nie kcem takiego. Buka mam czerwonego i jest fajny. Pozdrawiam cieplutko
Ach Wilcza... nie poznałam twojego avatarka... Ja też lubię taką jesień... melancholijną al jakoś pozytywnie nastrajającą jakby drzewa szumiały "wszystko będzie dobrze, jeszcze przyjdą lepsze dni..."
Na przykład takie:
( 21.10.2013 )
I pyszna zabawa w liściach... pomocnica "pomaga" w grabieniu....