gdyby mi się chciało to bym zmieniła je na inne. ale mi sie nie chce. ja osobiście nie jestem nimi zachwycona. zapytaj jeszcze u Marzenki bo ona tez je ma.
jakoś problemowe specjalnie nie są jednak urodą mnie nie porywają. no i fakt że sie pokładają jednak. ja mam je w stojakach
Gosiu jak po upływie czasu oceniasz hortkę Incrediball, mam rabatę, gdzie planuje wsadzić hortensje, myslałam właśnie o hortensji Incrediball, ale nie wiem czy warto. Polar mam w drugiej części ogrodu, ale jeżeli Incrediball nie zachwyca, jest jakaś kłopotliwa, leży i jest to nie do opanowania, to skłonna jestem powtórzyc Polar Bear
hahahahaaa, myslałam teraz ze zrobiłaś jakiś fotomontaż, ale wróciłam sie do zdjecia, i rzeczywiscie jakieś czarne nogi tam widać.Ale jak te zdjecie było robione to chyba Ciebie juz nie było? ojej nie umiem się połapać, ale że co Ty naprawde za mna stoisz?
Pewnie , ze sie nie gniewam, nie mam za co Ale tłumacz mi hihihi, czy Ty tam rzeczywiście jesteś za mną
ojej, jak miło...
Tak wszystko ok, jakoś czasu brak było, ale jeszcze tylko jutro i 4 mc wolnego,i wszyscy będą mnie tu potem mieli dość a na innym portalu jesteście, wiec nie miałam wrażenia pustki