Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 12:12, 28 paź 2016

eee_taam napisał(a)

to dobry kierunek z małymi dziecmi ...ze starszymi tez ...sama byłam kilka razy ...lubię ten kraj

Ja też...Choć powiem Ci, że już sporo kwater pozaklepywanych...masakra.Kiedy Ci ludzie rezerwują noclegi?
kasja83 12:13, 28 paź 2016

Mixtoorka napisał(a)

wakacje...rozmarzyłam sie

też męczę się z kuchnią teraz, tzn sprzęta wybieram, projekt wybieram, nie lubię takich zakupów . Wolałabym jakieś drzewko, krzaczek. No ale nic, mus wybrać lodówkę

A ja tam lubię wszystkie zakupy.Kuchnia to naprawdę w obecnym wydaniu masakra jakaś jest-miejsca nie ma i te fronty...Ja lodówkę będę mieć w zabudowie-co generalnie do końca lodówki takie do mnie nie przemawiają,ale w całej ścianie z frontów-taka srebrna czy czarna-marnie by wyglądała.
kasja83 12:14, 28 paź 2016

AniMa napisał(a)
Aaaaa ...na weselu.... jak dawno nie byłam a chciałabym. Prędzej się doczekam swojego.... złotego.....

No to wesele było super- byliśmy u przyjaciół...spora ekipa nas była.Także zabawa przednia,ale generalnie sezon weselny już dawno mamy za sobą, gdzie chodziło się na 3-4 wesela w roku.
Mixtoorka 13:33, 28 paź 2016

kasja83 napisał(a)

A ja tam lubię wszystkie zakupy.Kuchnia to naprawdę w obecnym wydaniu masakra jakaś jest-miejsca nie ma i te fronty...Ja lodówkę będę mieć w zabudowie-co generalnie do końca lodówki takie do mnie nie przemawiają,ale w całej ścianie z frontów-taka srebrna czy czarna-marnie by wyglądała.

Ja ogólnie męczę się na zakupach chyba, że buty kupuje albo roślinki

U mnnie lodówka będzie stać sama samiuteńka w kącie... no właśnie z braku miejsca. Te pod zabudowę są maławe ale wyglądają najlepiej. Chyba, że osobno zamrażalnik i lodówka pod zabudowę.

A u Ciebie jest już koncept?
AniMa 13:48, 28 paź 2016

Kasia ale masz nadrabiania
tulucy 14:09, 28 paź 2016

kasja83 napisał(a)

Widziałam...no niestety nie zawsze właściciele dbają o teren,a szkoda-bo powinni.

Przywitam się
No i przy okazji... Nie wiem, może tylko u mnie w gminie tak
działają, ale jak nam za płotem na działce pod osiedle deweloper chwasty uprawiał, to my do gminy ze skargą, nawet nieoficjalną, że działka nieuprzątnięta i gmina do właściciela że albo on sam obkosi, /albo oni obkoszą i obciążą go kosztami. Co roku działało...

Tylko my się nie lubiliśmy z deweloperem i było nam wszystko jedno... Gorzej jak się chce mieć stosunki dobrosąsiedzkie...
tulucy 14:23, 28 paź 2016

Gabiony rewelacja szkoda, że u mnie nie przejdą...
abiko 14:37, 28 paź 2016

Kasja cofnęłam się do gabionu, no super wyszło. A możesz mi napisać gdzie ogrodzenie kupowałaś w małopolsce? Może być na prv.
malkul 16:14, 28 paź 2016

kasja83 napisał(a)

Kompletnie nic Gosiu...wesele miałam-to ganiałam po fryzjerach i kosmetyczkach.Młody miał prezentację pracy w muzycznej-to też próby i takie tam.
Po wsadzeniu cebul wypięłam się na ogród

ja tez sie wypiełam
leon60 19:03, 28 paź 2016

malkul napisał(a)

ja tez sie wypiełam

i ja tylko liście grabię