Krokusów kwitnie u mnie coraz więcej..
Sorki, że nie odpowiadam, ale lecę do wnusia, a dopiero co pożegnałam gości.. nawet dwukrotnego (a może i trzykrotnego) złotego medalistę gościłam
Nie ma za mokro?,,,na pewno się uchowa,przecież floksy dzieli się wiosną.Mnie też szkoda każdej roślinki...
Będę kibicować przy siewkach.Dzisiaj zauważyłam,że dużo roślin przemarzło...róże mają czarne łodygi,nawet naparstnice są z przemrożonymi,brązowymi środkami.
Całą noc padał deszcz i można powiedzieć, że posprzątał na ogrodzie , dzisiejsze fotki, wczoraj tu było jeszcze pełno śniegu a dzisiaj.... zdjęcia poranne
Po śniadaniu ze swoim jamnikiem wybrałam się na długi spacer a po powrocie wyrobiłam ciasto na pączki, a po obiedzie do kawki po smażyłam
trochę takie nie równe ale to zaleta ręcznej pracy
częstujcie się
moje plany, chciałam zagospodarować wąski pasek przy ogrodzeniu. Myślałam o wiśniach umbrach, ale musialabym się ostro nakombinować. płot tak jak działka ma spadek i wisnie z takim spadkiem raczej nie wylądały by ciekawie, musiałabym szukać różnej wysokości by tworzyły jeden poziom.... jak myślicie co tu dać by ładnie wyglądało ( w okolicuy biegają psy)? myślałam też o trawach i czymś kwitnącym...