Kasiu bardzo odpoczełam bo oderwałam sie od tych codziennych, meczacych obowiazkow, ktore w ostanich latach az w nadmiarze mi sie zwaliły na głowe. Trudno mi teraz sie pozbierac, dbrze, ze dzis idziemy impreze to bede miec lzeszy start A roza jest boska Tylko czy nie przymarza Ci? bo pisze, ze do -26C.
Niestety niedziela już nie taka piękna jak wczorajsza słoneczna sobota Pada deszcz i topnieją śniegi
Czy to już wiosna do nas idzie czy chwilowa odwilż ?
Widok z okna mojej sypialni na świerki z topniejąca pokrywą śnieżną
Witam wpadłem z rewizytą.Podoba mi się ogród chociaż wiem że wiele zmian zapewne w nim nastąpi.Po prawej stronie widzę prawdopodobnie katalpa.Proponuję ją przyciąć w kulę bo zatraci piękny pokrój.Pozdrawiam
Popieram , popieram
Najlepiej zostawić jej sporo miejsca, korona mojej miała w upiegłym roku kilka metrów szerokości, niestety nie mogę jej pozwolić żeby swobodnie się rozrastała ( ciąg komunikacyjny), po kwitnieniu przycięłam ją bardzo mocno , a gdybym ją przy sadzeniu przesynąła o 2 - 3m w prawo mogłaby rosnąć swobodnie.
ja łagodna Wilczyca jestem ...kocham wszelkie "ptasie" a do Boćka to szacunek mam...
...2 bobasy mi swego czasu podrzucił - to jak by to teraz wyglądało, atakować...
macham Wilczą, łagodną łapą
p.s.i jeszcze sójkę dla Boćka wstawię, tę, co się za morze nie dała rady wybrać