Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Liliowo i kolorowo:) 13:19, 02 lut 2014

Do góry
danuta_szwajcer napisał(a)
Caly tydzien spedzilam w okolicach Wroclawia, na poczatku byl mocny mroz ale niestety obiecanego bałwana nie udalo sie ulepic, tyle sniegu, ze tylko zabawa byla w slady po sniegu A to na spacerku w poszukiwaniu sniegu

Fajniutki dzieciaczek Danusiu super , że spacerek udany Pozdrówka niedzielne zostawiam Miłego
Liliowo i kolorowo:) 13:14, 02 lut 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)
Odpoczęłaś chociaż troszkę? Musisz!
Wnusia śliczna, widać, że zimno było, bo polika ma takie różowiutkie

Alchymist jest specyficzna W pąku u mnie była kremowa, potem różowa z brzoskiwiowym...piękna!!!

Tu sobie przeczytaj o niej
http://www.roses.webhost.pl/2008/03/alchymist/

I masz jeszcze, zarażę Cię

Tak zaczyna

a za tydzień

Kasiu bardzo odpoczełam bo oderwałam sie od tych codziennych, meczacych obowiazkow, ktore w ostanich latach az w nadmiarze mi sie zwaliły na głowe. Trudno mi teraz sie pozbierac, dbrze, ze dzis idziemy impreze to bede miec lzeszy start A roza jest boska Tylko czy nie przymarza Ci? bo pisze, ze do -26C.
w Oborze też mogą być ogrody 13:13, 02 lut 2014

Do góry
Alisonek napisał(a)
Witam Was tulipanowym zagonkiem Tak był w zeszłym roku

Niedzielnie pozdrawiam wszystkich zaglądających, czytających, podpowiadających oraz tych ukradkowo wpadających

Ten zagonek ma ogromny potencjał Jak zamierzasz go wykorzystać To część warzywnika? Pozdrawiam!
Życie w wiejskim ogrodzie 13:04, 02 lut 2014

Do góry
Niestety niedziela już nie taka piękna jak wczorajsza słoneczna sobota Pada deszcz i topnieją śniegi
Czy to już wiosna do nas idzie czy chwilowa odwilż ?

Widok z okna mojej sypialni na świerki z topniejąca pokrywą śnieżną

Szmaragdowy Zakątek 13:03, 02 lut 2014

Do góry
Nikita napisał(a)
Pokażę Wam co udało mi się ostatnio upolować.
Latarenki ogrodowe, w komplecie są 4 szt., najwyższa ma 55 cm, potem kolejno 40cm /30 cm /20 cm. Są naprawdę fajne…ale najfajniejsza była cena ….20zł za cały komplet.

latarenki jak perełki
Co z tym ogródeczkiem począć 13:02, 02 lut 2014

Do góry
ewa004 napisał(a)
Witaj Ewo, fajna zmiana kącika z ławeczką przy oknie Ogród pięknieje w oczach, że chyba nawet mąż już się przekonał, że dopełnienie zieleni kwiatami to jest to
Mam takie pytnko jeśli można: z czego jest ten żywopłot? Jest piękny! Czy to jakaś odmiana cisa? Czy tniesz go tylko z góry, czy boki też trzeba ciąć? Pozdrawiam

Ranczo Edy 13:00, 02 lut 2014

Do góry
eda napisał(a)

Witaj Aniu dobry wybór i jak różowo kwitnie mam jedną i coś nie chce się rozsiewać może dlatego że rosła w trawie teraz jest przy nowej rabacie to może coś się uda pozdrawiam

piękny kolorek
pozdrawiam miłej niedzieli
ogrodoweimpresjejolki 12:59, 02 lut 2014

Do góry
jotka napisał(a)

W poszukiwaniu wiosennych akcentów - żonkile zeszłoroczne zdjęcie, bo pewnie jeszcze w sprzedaży nie ma

Za oknem słyszę jak pada deszcz, temperatury nie widzę, bo ciemno jeszcze ...

miły ten wiosenny akcencik Jolu
pozdrawiam miłej niedzieli
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:49, 02 lut 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Takie chyba lubię najbardziej pozdrówka zostawiam Danusiu
Ogród Sylwii od początku cz.II 12:41, 02 lut 2014

Do góry
U mnie dzisiaj mocno pada deszcz .... śnieg się topi i w ogóle jest jakoś tak ........
Zamiast słońca dla zaglądających słoneczny kolor
Rododendronowy ogród II. 12:38, 02 lut 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

[/quotue

Bombowe róże warto je mieć i te okazy wyżej też piękne Pozdrawiam niedzielnie Bogdziu
Ogródeczek 12:36, 02 lut 2014

Do góry
bartek_luberda napisał(a)

malutki ogródeczek do zagospodarowania podobają mi się wszystkie rośliny szczepione żurawki funkie itd przed domem posadziłem 3 katalpy szczepione odmiany nana
Witam wpadłem z rewizytą.Podoba mi się ogród chociaż wiem że wiele zmian zapewne w nim nastąpi.Po prawej stronie widzę prawdopodobnie katalpa.Proponuję ją przyciąć w kulę bo zatraci piękny pokrój.Pozdrawiam
Piaskownia na zakręcie 12:36, 02 lut 2014

Do góry
Ja z Bilskimi mam bardzo złe doświadczenia...nigdy więcej i zawsze będę przed nimi ostrzegać! Na dodatek niegrzeczni, żeby nie powiedzieć chamscy...

Kiedy po te irysy mamy jechać??? O matko, jaki ten cudny!!!

Ogród Sylwii od początku cz.II 12:35, 02 lut 2014

Do góry
Ivvvona napisał(a)
Witaj Sylwio, przyszłam sie przywitać. Udzielam się na forum od trzech dni, ale Twój ogród znam, bo podglądam wątek już ponad dwa lata (wstyd sie przyznać) i cały czas jestem na bieżąco. Jest jednym z moich ulubionych ogrodów. Mam wreszcie okazję pogratulować Ci, bo stworzyłas piękne miejsce. Wszystko jest tak świetnie dobrane, roślinki wypasione i w takich ilościach robią naprawdę wrażenie, a już wyobrażam sobie jak będzie pięknie gdy dokończysz to co zaplanowałaś Pozdrawiam i pozwolisz, że dalej będę Cię odwiedzać.
A to różyczka ode mnie.

Witaj dziękuję za różę .... zaglądaj , będzie mi miło
Ogród Sylwii od początku cz.II 12:34, 02 lut 2014

Do góry
Nikita napisał(a)

Dzięki Alu za odpowiedź - już sobie zapisałam, zaraz zapytam wujka Google co o nich wie....

Wstawię jeszcze dwa zdjęcia z thują Franky Boy

Funkie - Hosta 12:33, 02 lut 2014

Do góry
Empress Wu-ponoć jedna z najwyższych w prawym dolnym rogu tu młodziutka roczna

Lady Isobell barnett liść

Ogród zapachów u Jasi 12:30, 02 lut 2014

Do góry
aldonaz napisał(a)
Planuję kupić w tym roku budleję skrętolistną.

Popieram , popieram
Najlepiej zostawić jej sporo miejsca, korona mojej miała w upiegłym roku kilka metrów szerokości, niestety nie mogę jej pozwolić żeby swobodnie się rozrastała ( ciąg komunikacyjny), po kwitnieniu przycięłam ją bardzo mocno , a gdybym ją przy sadzeniu przesynąła o 2 - 3m w prawo mogłaby rosnąć swobodnie.

Wilcza Góra 12:28, 02 lut 2014

Do góry
bociek napisał(a)
Zagladam z wieeeeeeelka niesmialoscia. No bo sie bojam Wilka Ale sie odwazylam, bo widze, ze owszem polujesz na ptaki, ale bezkrwawo Sliczne kwiczoly, kos i bazancice

Pozdrawiam serdecznie i zmykam na wszelki wypadek

ja łagodna Wilczyca jestem ...kocham wszelkie "ptasie" a do Boćka to szacunek mam...
...2 bobasy mi swego czasu podrzucił - to jak by to teraz wyglądało, atakować...

macham Wilczą, łagodną łapą

p.s.i jeszcze sójkę dla Boćka wstawię, tę, co się za morze nie dała rady wybrać

Jurajski Ogród 12:27, 02 lut 2014

Do góry
Agania napisał(a)
Czerwienie Agnieszko takie smakowite u Ciebie, aż mnie ciągnie na koktail truskawkowy, jutro sobie zmiksuję, mam tylko mrożone, ale mam

lubię cisy, wiem, że nikt nie lubi tych owocków, ale ja je lubię

Pozdrawiam i byle do wiosny buziaki

Agnieszko ja też lubię owocki cisów, to jesteśmy dwie
pozdrawiam, milej niedzieli
Liliowo i kolorowo:) 12:26, 02 lut 2014

Do góry
Odpoczęłaś chociaż troszkę? Musisz!
Wnusia śliczna, widać, że zimno było, bo polika ma takie różowiutkie

Alchymist jest specyficzna W pąku u mnie była kremowa, potem różowa z brzoskiwiowym...piękna!!!

Tu sobie przeczytaj o niej
http://www.roses.webhost.pl/2008/03/alchymist/

I masz jeszcze, zarażę Cię

Tak zaczyna

a za tydzień

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies