Mirelko!
Tak to właśnie jest z psami. Jak pojechaliśmy po naszego pokazano nam 5 sztuk jednakowych szczeniaków. A ten był najgrubszy. Wzięłam go na ręce i już nie mogłam zostawić
MirkaDziękuję że mnie odwiedziłaś, jest mi niezmiernie miło gościć Ciebie w moich skromnych progach
I dzięki za tą rękę, bo rzeczywiście coś w tym jest, rośliny mnie lubią, ktoś kiedyś powiedział Mirelli wszystko w rękach rośnie, cokolwiek by to miało znaczyć,było miłe
Mirello, obejrzałam sobie Twój ogród i okolice (rękawica skalna piękna). Dziurawe skałki to moje klimaty, Kwiaty w donicach, dekoracje, kompozycje roślinne - to tworzy cudowny klimat ogrodu - widać, że kochasz swój ogród, a on Ciebie
Wstąpiłam do Ciebie z rewizytą i oglądając myślę, że na pewno już u Ciebie byłam na jakąś chwileczkę, bo kamyki takie jakieś znajomo wyglądające Bardzo ładnie fotografujesz, zapamiętałam szczególnie orliki z perełkami z wody, zdjęcia gór i te powyższe zdjęcia są świetne. To zamek?
Podoba mi się jak wkomponowałaś kamienie w ogrodzie, dzięki nim jest niepowtarzalny i wyjątkowy.
Miłego wieczoru!