zależy na ile, staram sie by ktos był z nim u nas typu. babcia, ciocia. ale tęskni szuka miauczy i spi wtedy an naszych łózkach
Gosiu będę trąbił głośno o terminie siania Pegasusa Nie przegapisz na bank Pozdrawiam serdecznie
Witam na wątku. Piękny ogród! Proszę o instrukcję jak zrobić te donicę z blachy. Czy w środku jest coś poza styropianem? jakaś płyta? W jaki sposób jest łączona? Gratuluję pomysłu, wykonania i efektu
on jest żywy??
Jezuuuu... serce mi się z piersi wyrwało i wyje Nie dość, Że przecudne jesienne góry, to jeszcze słońce mieliście. KOooocham miłością absolutną. Gdzie bywacie najchętniej?
Pięknie! I w górach i w ogrodzie. Mimo deszczowej, nieco burej pogody jesień da się lubić Gosiu, a jak Twoje jarzęby? Pokazywałaś je w tym roku? Jesteś z nich zadowolona? To fingerprint, dobrze pamiętam?
ze tez ci sie chcialo tak listki utykac...ale slicznie wyglada
A gdzie kotka sprzedajecie jak na wakacje wyjeżdżacie? Nie tęskni za Wami?
Przeorałam cały wątek. Ogród bajka! Mąż marzenie, moje nie doścignione Zazdraszczam M, ogrodu, i wnętrza domu. Cudnie... cudnie....Cmok ☺
Gośka tego kota masz, jakby był świetnej jakości pluszakiem Ogród na każdą porę roku, zawsze się w nim coś ciekawego dzieje .
Kocisko cudowne
Pięknie u Ciebie a warzywnik jest obiektem moich westchnień
Gosiu ja już dwa razy bym wypadek spowodował jeżdżąc po waszych okolicach bo się zapatrzałem nie tam gdzie powinienem Ogród jak zwykle pięknym ciągle podziwiam konsekwencje w działaniu.
całusa zostawiam