Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:59, 19 gru 2014

Do góry
malkul napisał(a)

siakowa babo- nie prawda nieprawda, wczoraj późną nocą jak wróciłam z roboty to po drodze kupiłam małą choineczkę i dumałam jak to zrobić i w sumie proste a kleciłam różne pomysły przez godzinkę aż skończyło się w białej doniczce z białą gwiazdką.
Wczoraj też udało mi się kupić te duże czerwone bomby na zew. bo szukałam dużych a plastikowych w necie i dupa aż wczoraj w obi stanęłam i ze była jedna sztuka to bezczelnie zdjęłam z OBI'owskich choinek i grzecznie podreptałam do kasy
Właśnie przed chwilką skończyłam je wieszać.

Ana - pytasz o te szaro białe na gałęzi?

Tak te małe bo duże to widzę ze tiulowe
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:59, 19 gru 2014

Do góry
malkul napisał(a)

? na choinkę?

Nooo tylko ciekawe czy zdążą dotrzeć bo idą juz 12 dni!!!! Jestem wściekła na te babę
Ogrodnik Mimo Woli cd 12:56, 19 gru 2014

Do góry
Hahaha dobre znaczy się poświętował
Smaka mi narobilas na nóżki
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:55, 19 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Ooooo a ja kupiłam rożowe boa :

? na choinkę?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:43, 19 gru 2014

Do góry
Ooooo a ja kupiłam rożowe boa :
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:42, 19 gru 2014

Do góry
A te kulki na gałęzi to co to jest ????
Pszczelarnia 12:38, 19 gru 2014

Do góry
Ewo ależ piękna łączka... Aż rozmarzyć się można
Moja codzienność - ogród Oli 09:32, 18 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
a ja z innej bajki, skąd masz te czarne ramki? poszukuję bezskutecznie takich białych

Ana ramki zamawiane pod wymiar, namiary wysyłam na pw
Moja codzienność - ogród Oli 09:27, 18 gru 2014

Do góry
a ja z innej bajki, skąd masz te czarne ramki? poszukuję bezskutecznie takich białych
Ogródek Iwony 23:52, 17 gru 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Czytałam tu i ówdzie, że niektórzy nie lubią Świąt Bożego Narodzenia... No cóż, kiedyś było prościej.
Dziś każdy ma wyrobiony swój światopogląd.
Czasem zastanawiam się, jak to jest z obchodzeniem tych świąt przez osoby niepraktykujące ... Inna magia, inny cel, inny sposób dążenia do przeżycia tych Świąt...
Ale jedno jest pewne, że mamy okazję spotkania się w gronie rodzinnym, spowolnienia czasu, mamy czas na wspólne rozmowy, może spacer..., wspólny obiad.
Dla mojej rodziny to są jeszcze jasełka, śpiewanie kolęd, żłóbek w ubogiej stajence Uwielbiamy wtedy oglądać filmy o Bożym Narodzeniu - wspólnie , rodzinnie i niech tak zostanie.

Syn najmłodszy występuje w Jasełkach w pierwszy dzień świąt, a w drugi u nas jest koncert kolęd - w których ja wezmę udział i bardzo się na tę okoliczność cieszę

lubię te Twoje rozważania
Zawsze czerpie z nich mądrość i spokój...
Ostatnio przeszłam interesującą rozmowę z koleżanką, która jest osoba niewierzącą, ma dziecko w pierwszej klasie i generalnie jest negatywnie nastawiona do praktyk chrześcijańskich a już szczególnie w szkole. Jest oburzona na jasełka, kolędy itp w szkole. Zapytana przez inną znajomą o wigilię, choinkę, opłatek. Powiedziała że biorą udział w całej 'szopce' około wigilijnej ze względu na to by nie ranić uczuć najbliższych, którzy święta obchodzą. Traktując ten czas jako święto rodziny...
Dobrze, że każdy z nas ma wolną wolę i wolny wybór
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 23:15, 17 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
haha u mnie Jasiek właśnie rekord pobił od ubiegłego poniedziałku chodzi po trzytygodniowej przerwie chociaż już słyszę delikatne pokasływanie...

No witamy w klubie Wiosnaaaa chodź to skończą się kaszle itd.
Super cena, tylko jak ja jutro uziemiona to polatałam, muszę M. wydelegować, ale wtedy kupi, wróci, a ja nic nie zobaczę hm
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:44, 17 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

Bombeczka Mała Mi słodziutka ale za licho nie doszłam kto ją stworzył.... ups...

Ania z Leśnego Wzgórza... Wiewióra znaczy... Mathildis..
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:32, 17 gru 2014

Do góry
no nadrobiłam zaległości, a miałam mega
wiankowanie widziałam i nie zgodzę się, że wianki 'take se'
Muminek cudny, po dzieciach widać jak czas szybko leci. Pamiętam jak nie dawno byłam na pierwszym spotkaniu u Danusi z Jaśkiem przy cycu, a teraz kawał chłoopa z niego .
Pamiętam te łańcuchy które spodobały się Muminkowi, też takie kiedyś miałam.
Bombeczka Mała Mi słodziutka ale za licho nie doszłam kto ją stworzył.... ups...
Białą naparstnice giganta zazdraszczam i jestem ciekawa, czy wielkie naparstnice które kupiłam w ubiegłym roku znowu zakwitną...
święta, moda, trendy to odrębny temat Lubię ładne rzeczy, ale nie podążam za wszelka cenę. Lubię różowe dekoracje świąteczne od paru lat i nie zamierzam robić innych
Jak ze wszystkim ważny jest umiar i każdy ma jak lubi i to jest fajne. Nie będę miała firanek tylko dlatego że wszyscy we wsi mają
Dla odmiany lubię przygotowania do świąt pomimo że z reguły mam mało czasu na nie... ale już samych świąt nie koniecznie
Nie lubię zimy ale śnieg na święta i owszem, taka pełna sprzeczności jestem, ale mi z tym dobrze

aaa i dodam, że do dzisiaj nawet w nocy było u mnie +5 a dzisiaj 0, czyżby zima jednak szła...
Ogródek Iwony 21:50, 17 gru 2014

Do góry
Magda70 napisał(a)

ha ha...ja też
Kosmetyczka mnie namawia ponownie i se mysle, że w sumie na 2-3 miesiące mozna zrobić...bo potem to już wiosna
no są wyjątki od reguły np Sylwia, po nocach mi się śnią jej czerwone pazury na których śladu ogrodu nie widać
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 21:45, 17 gru 2014

Do góry
Ewkakonewka napisał(a)

Sroka przodownica melduje, że prasowanie firanek mnie pochłonęło..... oby nie do rana uhuhuhu Ale wszystkich okien i tak nie pokonałam bo szybki lot do pediatry musiałam zrobić, przecież dwa dni w przedszkolu to już i tak długo, i znowu siedzimy w domu. Tak to jest.
haha u mnie Jasiek właśnie rekord pobił od ubiegłego poniedziałku chodzi po trzytygodniowej przerwie chociaż już słyszę delikatne pokasływanie...
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 21:43, 17 gru 2014

Do góry
Ewkakonewka napisał(a)

Tak Jula i Jysk to w moim zasięgu, może jutro pojadę Dzięki wielkie Allegro to jakoś przed świętami mnie zawiodło kiedyś i już odpuszczam w takim gorącym terminie.

dzisiaj kupiłam w jysk na przecenie za 10zł
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 21:28, 17 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Ja tam śniegu nie lubię, ale na święta aż się prosi odrobina

Ja też z tych co nie lubią śniegu ale na Święta mogę odpuścić to moje "nielubienie" i niech ciutkę będzie by dopełnił się świąteczny czar
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 21:05, 17 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
bardzo lubię takie bombeczki w latarence, jako że ja 'różowa' jestem to u mnie od kilku sezonów róż króluje

Aaaa takie piękne różowe bomby widziałam i kusiły mocno, ale nie wiem jakim cudem się powstrzymałam coby nie przegiąć w ilości kolorów
Ogródek Iwony 20:50, 17 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
przez lata nosiłam akryl, od trzech lat nie noszę chociaż przyznam, że ostatnio mnie kusiły znowu..

ha ha...ja też
Kosmetyczka mnie namawia ponownie i se mysle, że w sumie na 2-3 miesiące mozna zrobić...bo potem to już wiosna
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 20:32, 17 gru 2014

Do góry
Ja tam śniegu nie lubię, ale na święta aż się prosi odrobina
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies