Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród dla roślin o mocnych nerwach 12:37, 28 gru 2013

Do góry
To jest idealne ujęcie do ramek, cudowne zdjęcie!
Gabisiau jesteś piękna i subtelna

Ogrodniczka i jej mały ogródeczek 12:31, 28 gru 2013

Do góry
Nadal myślę co dać za studnię, może cis na pniu a w dole żurawki....
Ogrodniczka i jej mały ogródeczek 12:27, 28 gru 2013

Do góry
Słońce cudnie świeci więc polatałam sobie po ogrodzie z moim nowym aparatem...
Puste pole z wysepką kwiatową 12:18, 28 gru 2013

Do góry
Elfik napisał(a)
Poza tym wszystkie wolne chwile zabiera mi niańczenie maleństwa (nie będąc babcią).

To jest Forrest Gump (Gampuś). Tu miał 5 tygodni – był wielkości Amisia

A tu już 4-miesięczny, mikołajkowy

Pozdrawiam Wszystkich!

Jaki cudny i to imię!
Faktycznie to Ksawery się przysłużył, tyle pierników zrobiłaś, co jeden piękniejszy
dawno nie byłam, kiedyś się wyrabiałam, teraz już nie, ściskam mocno, cmokam i życzę szczęśliwego nowego roku
Ogrodnik Mimo Woli cd 11:54, 28 gru 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Tuxa nie lubie.... Zawsze na nim wieje.... Wolę niżej Mayerhoffen...
W tym roku jak na razie to wyłącznie pozostają Alpy....

W październiku można tylko na górze śmigać Na dole kwitną jeszcze kwiatki

Ogrodniczka i jej mały ogródeczek 11:54, 28 gru 2013

Do góry
Pola napisał(a)
No i najważniejsza gwiazda świąt choinka...

Pięknie udekorowałaś i śliczna choinka u mnie tylko te co na zewnątrz były, w domu nie dzieci by ją w mig rozbroiły
Zegar słoneczny 11:31, 28 gru 2013

Do góry
Może Ewciu centralnie, jako rondo w warzywniku na środku?

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:26, 28 gru 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Irenko dzień rzeczywiście dłuższy, najkrótszy był 21.12 a teraz z dnia na dzien co raz dłuższy czas na pobyt w ogrodzie

Deserek świetny!!!
Mój M robił w pomaranczach sałatkę z feta i oliwkami.... Nadłubał się strasznie, ale efekt na imprezie był pomarańcze znikneły w 10 min

Przy tej przejrzystości wydaje się o wiele dłuższy
Oj to ja już wiem, z czym się zmagał Adam, ależ to dziabanie było, ale fakt, zniknęło szybko
od córci dostałam własnoręcznie zrobione prezenty, nie tylko, bo ona uwielbia różne cudeńka wymyślać
a wnusia dzielnie jej pomagała ozdabiać
choćby taki naturalny peeling...boski, ekstrat wanilii

chlebek
Działka prawie w Borach Tucholskich 10:55, 28 gru 2013

Do góry
Ania balsamiczna jest u mnie 6-7lat przyrosty około 5cm czasami ciut więcej

świerk kłujący Waldbrunn też miły dla oka

a to oczywiście Acrocona Pusch

Radość dla oczu, pokarm dla duszy 10:47, 28 gru 2013

Do góry
jak Wam minęły święta u mnie super, bez przejedzenia

z Jaśkiem

Cały rok w ogrodzie 10:45, 28 gru 2013

Do góry
Trudno wyobrazić sobie jesienny ogród bez traw, rozświetlają bezbarwne o tej porze otoczenie

Cały rok w ogrodzie 10:39, 28 gru 2013

Do góry
Aniu, oberek miałam pierwszy rok i kwitł niespodziewanie dobrze, kwiatów miał dużo i wcale nie krótko
Wracając do parocji, krwistoczerwone, proszę bardzo, dla Ciebie te piękne kolory

Ogród w skali mikro :) 10:12, 28 gru 2013

Do góry
Elu gratulacje spóźnione

a może by tak spotkanko z tej okazji między 1 a 7 styczniaha,ha
Ogrodnik Mimo Woli cd 09:07, 28 gru 2013

Do góry
Kasiek napisał(a)

Czyli ...na stare latka ...siem naumiam ? Kurde no -lalalalala

Tu znaczenie nie ma wiek, a predyspozycje... a mieszkać w świecie stworzonym jako raj dla narciarzy..to aż wstyd nie wykorzystać..
My na Hintertux w jedną stronę tłukliśmy sie prawie 1200 km.... byliśmy 4 razy i za każdym razem w pażdzierniku (pierwszy tydzień października na rozpoczęcie sezonu narciarskiego na tyrolski POWDER WEEKEND ... oj jak się wtedy cieszyliśmy że jest zimno i pada śnieg

Mój jesienny ogród 03:01, 28 gru 2013

Do góry
Witajcie, wczoraj wysyłałem z telefonu ale już opadłem z sił internet w telefonie fajna rzecz i w takim wielkim mieście prawie niezbędna ale pisanie na forum i wysyłanie zdjęć, to zajęcie dla masochisty. Usnąłem przy tej robocie, tyle czasu mi to zajęło. Nadal jest pięknie dosypało śniegu a drzewa wyglądają jak z kryształu. Chodniki są już czyste ale w niedzielę, gdy wyszedłem z autobusu bałem się zrobić kroka, pokryty był 3 cm warstwą lodu. Wszystko wyglądało jak zalane szkłem. Jeszcze dzisiaj sporo ludzi nie ma prądu.
Janinko, brak prądu mnie nie przeraża ale w swoim domu gdzie mam różne sprzęty a tu nie mam nic. Przeżyło się już różne zimy i gołoledzie ale takiej jeszcze nie miałem okazji. Ciemności mi nie straszne, miałem lampki rowerowe a przy okazji się wyspałem porządnie.
AniuMonte, Fajnie że macie ciepło ale zima na pewno przyjdzie jak 3 lata wstecz do lutego było cały czas na plusie a później prawie - 30 a wszystko już prawie kwitło. Szkoda powojników już nic z nich nie będzie z takimi liśćmi to nawet mały mróz ich zniszczy. Mi wtedy poleciały prawie wszystkie cebulowe, głównie, krokusy, żonkile i hiacynty. Pozdrawiam i pokazuje zimowe fotki. Stary śnieg jest tak zlodowaciały pod spodem że można biegać po nim i nie załamuje się. Pozdrawiam
wyślę link z polonijnej prasy, możecie po oglądać fotki. http://www.gazetagazeta.com/2013/12/burza-lodowa-powoduje-powazne-konsekwencje/

!
Od ogrodu do łąki i stawu 23:29, 27 gru 2013

Do góry
Skrętnik - rozmnażanie skrętnika 23:26, 27 gru 2013

Do góry
Rośniemy !!!(trochę umorusane, bo podsypane zostały dzisiaj ziemią-częściowo korzonki im wystawały).
Nasz przydomowy ogródek 22:57, 27 gru 2013

Do góry
Ewa napisał(a)
ja poproszę ciasteczko....czy to pysznotka ? w każdym razie mniam, mniam

Ewuś - podpytałem Krysię i są następujące pozycje: makowo-orzechowy, sernik ze śliwkami, piernik i czeski. Wszystko jeszcze jest na stanie ale zapasy się wyczerpują! Jedź szybko.

Dogonić marzenia, czyli końca nie widać 22:55, 27 gru 2013

Do góry
Święta, święta i po świętach.. Wybaczcie moją nieobecność, zalatana ostatnio bywam, ale obiecuję poprawę! Ba, już się poprawiłam i w końcu zrobiłam aktualny projekt ogrodu. Nie jest taki super super, ale mam nadzieję że coś wam to ułatwi w rozpoznaniu obecnego zagospodarowania.
Niestety nie jest to plan caaałej działki, jakbym taki zrobiła to chyba nic by nie było widać Pierwsze 85m długości narysowane, dalej to już przy 88,5 m tylna brama za nią "łąka" i później za ok 55m stoi woda. Ale o tej dziczy i wodzie, następnym razem, bo dzieje się tam ostatnio, oj dzieje, wióry lecą

2 kratki= 1m
Drzewulcowo 22:54, 27 gru 2013

Do góry
Piękną mamy wiosnę tej zimy, dzisiaj było 10 stopni na plusie, więc wybraliśmy się z M na mały, poświąteczny spacerek z dziećmi. Do ogródka również zajrzałam i niestety okazało się, że spacerek zrobiły sobie również kreciska - pod naszym trawnikiem

Marzy mi się futro z kretów....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies