Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Ogródek Iwony 17:49, 17 gru 2014

Do góry
ale pięknie Ci wyszedł, a nie mówiłam
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 11:09, 17 gru 2014

Do góry
bardzo lubię takie bombeczki w latarence, jako że ja 'różowa' jestem to u mnie od kilku sezonów róż króluje
Ogródek Iwony 11:03, 17 gru 2014

Do góry
phiii wiedziałam, że wyjdzie innej opcji nie ma, a że inny niż Łukasza to i dobrze bo to Iwonkowy
Ogródek Iwony 23:40, 16 gru 2014

Do góry
wyczytałam u Łukasza, że się stresujesz czy stroik wyjdzie, spokojnie dasz radę to nic trudnego.
Ogródek Iwony 23:33, 16 gru 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)

I jak się teraz czują twoje paznokcie?
Ja przez 3 lata chodziłam na pedicure i żel Latem zrezygnowalam Oświadczyłam e-Mowi, że kasę będę odkładać i wiosną zrobię zakupy do ogrodu Ale chyba skarbonkę muszę kupić, bo wydatków zawsze więcej, niż kasy i jeszcze nic nie odłożyłam, hi, hi
przez lata nosiłam akryl, od trzech lat nie noszę chociaż przyznam, że ostatnio mnie kusiły znowu..
Ogródek Iwony 23:30, 16 gru 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Aniu i co? Firanki masz?
Ja jestem troszkę pod presją sióstr e-Ma.
W zeszłym roku większość firanek u mnie wylądowała po bokach okien robiąc za delikatne zasłonki. Wymieniłam grube firany na lekkie z kółkami do przetknięcia na karniszu. Lubię ich biel, bo ściany kolorowe (na razie) .
Szwagierki skrytykowały to oczywiście, a ja powiedziałam, ze lubię odkryte okno, bo mogę patrzeć na drzewa, jak wachlują. Temat się skończył.
Tylko w salonie mam firanki do połowy okna, bo za duże okno i trochę było mi tu łyso wieczorem, jak okna straszyły mnie czernią nocy. Mam zamiar wymienić rolety na tzw. dzień - noc i wtedy będzie ok, ale muszę jeszcze poczekać

firanek nie mam od jakichś lat 15-stu.
Ogródek Iwony 23:28, 16 gru 2014

Do góry
gardney napisał(a)
Aneta hahaha dobre
ten śmiech a propos zmiany zdania i połamanych paznokci. Edytowałam bo tu już dwa posty pomiędzy
taka prawda była, a jak mnie kuzynka spytała czy będę miała warzywnik to prawie ją wyśmiałam... mówiąc, że nie, bo to że na wsi będę mieszkać to nie znaczy, że będę warzywa uprawiać... a teraz dałabym wiele by było miejsce na warzywnik
Ogródek Iwony 23:20, 16 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
a o jakim prostokątnym stroiku mówisz? bo ja chyba przeoczyłam

Zobacz tu: https://www.ogrodowisko.pl/watek/3386-ogrodowa-przygoda-lukasza?page=456 i następną stronę
Ogródek Iwony 23:18, 16 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Iwonko tylko krowa zdania nie zmienia. Jeszcze 4 lata temu mówiłam że poza trawnikiem nie chcę nic by paznokci nie połamać

I jak się teraz czują twoje paznokcie?
Ja przez 3 lata chodziłam na pedicure i żel Latem zrezygnowalam Oświadczyłam e-Mowi, że kasę będę odkładać i wiosną zrobię zakupy do ogrodu Ale chyba skarbonkę muszę kupić, bo wydatków zawsze więcej, niż kasy i jeszcze nic nie odłożyłam, hi, hi
Ogródek Iwony 23:16, 16 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

moja mama robiła mi wyrzuty, że okna bez firanek to tak jakby było właśnie sprzątanie

Aniu i co? Firanki masz?
Ja jestem troszkę pod presją sióstr e-Ma.
W zeszłym roku większość firanek u mnie wylądowała po bokach okien robiąc za delikatne zasłonki. Wymieniłam grube firany na lekkie z kółkami do przetknięcia na karniszu. Lubię ich biel, bo ściany kolorowe (na razie) .
Szwagierki skrytykowały to oczywiście, a ja powiedziałam, ze lubię odkryte okno, bo mogę patrzeć na drzewa, jak wachlują. Temat się skończył.
Tylko w salonie mam firanki do połowy okna, bo za duże okno i trochę było mi tu łyso wieczorem, jak okna straszyły mnie czernią nocy. Mam zamiar wymienić rolety na tzw. dzień - noc i wtedy będzie ok, ale muszę jeszcze poczekać
Ogródek Iwony 23:01, 16 gru 2014

Do góry
a o jakim prostokątnym stroiku mówisz? bo ja chyba przeoczyłam
Ogródek Iwony 22:56, 16 gru 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Magda, najpierw musiałaby trafić na takie forum, jak nasze.
Na razie widząc mnie z aparatem woła: znowu mamo to zielsko fotografujesz?
Ale nie jest źle. Poprosiła o kwiatka do swojej kawalerki.
A moja koleżanka z pracy nigdy nie tolerowała kwiatów. Niedawno ją odwiedziłam i byłam w szoku, busz roślinny miała na oknach
Iwonko tylko krowa zdania nie zmienia. Jeszcze 4 lata temu mówiłam że poza trawnikiem nie chcę nic by paznokci nie połamać
Ogródek Iwony 22:54, 16 gru 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Tak sobie czytam do tyłu i doszłam do wpisu o córce i oknach... co prawda wiekowo to jestem jak Ty ale charakterkiem jak córcia
Jak powiedziałam mamie że firanek nie będzie, bo nie che mi sie ich prać i prasować... to ręce załamała. Obiecała nawet przyjeżdżać i to robić (mieszka na drugim końcu Polski) byle tylko dom miał firanki
Teraz przyjeżdża.. a firanek nie ma.. przyzwyczaiła się..

moja mama robiła mi wyrzuty, że okna bez firanek to tak jakby było właśnie sprzątanie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:02, 15 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
o Ty wredoto!!!!

No dobrze.... Znaj mą łaskawość Lampki są normalne, niedaleko mam kontakt zewnętrzny - kabelek poprowadziłem przy progu i przykleiłem go też do drzwi by można było je spokojnie otwierać jednocześnie nie odrywając kabla od ziemi... Mam nadzieję, że rozumiesz? Bo jest 22-ga, a swój dzienny limit użycia danych mózgowych wyczerpałem na mikroekonomii
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:39, 15 gru 2014

Do góry
dzięki Łukasz, teraz muszę napad gdzieś na brzozy zrobić
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 17:25, 15 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

Ewa a byłaś po zmianach? bo ja byłam u Danusi chyba trzy razy, ale po tych zmianach ostatnich to zupełnie inny ogród...

Nie byłam ale ... będę. Danuś, muszę jedną nogą w raju stanąć. Bo kadry zdjęciowe nie oddają tego, co zobaczyłam w TV. A jak już jedną nogą zobaczę to ... , pięknie.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:56, 15 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

To moja słodka tajemnica
o Ty wredoto!!!!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:18, 15 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
też myślałam o wiankach na bramę, ale nie wiem czy nie przegnę...właśnie montują się u mnie światełka zewnętrzne

One są bardzo proste i takimi na pewno nie przegniesz Tak więc do pracy Aniu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:04, 15 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Poszalałeś
Zastanawia mnie jak podłączyłeś prąd do wianków????

To moja słodka tajemnica
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 12:56, 15 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

Ewa a byłaś po zmianach? bo ja byłam u Danusi chyba trzy razy, ale po tych zmianach ostatnich to zupełnie inny ogród...

Ja nie byłam przed, a obecnie czytam drugi wątek Danusi i na bieżąco analizuję zmiany. To, co zobaczyłam w Maji jest puentą tego, co obecnie czytam. Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies