Tak będzie i to mnie smuci, bo jakby szybciej koniec lata się zbliża.
U mnie wnusia wpada na nocleg, będziemy grandzic, więc robota dalej leży
Lilie obie kochamy, masz same piękności.
Ale super energetycznie się zrobiło
A ja co oglądam jakieś ogrody to odkrywam nowe rośliny,
które mi się podobają a ich nie mam, np. u Ciebie lilie i trzcinniki
Dobrze, że ogród pojemny
Powiem, że pomysł z 3 donicą, rewelacja. Trawek masz w zapasie, to jak nic symetrię rób. Czytam, że juz wysłali.
No i Rubrum juz w kotkach, co dobrze wróży
a lilie w łezce, to odlot, ten kolor i ta masa robi ogromne wrażenie.
Cyniami się pozachwycałam, bo ja w grunt siałam i ledwo wylazły, a co wylazło niszczy Misia i ślimaki, chyba z sianiem też sobie dam spokój. Jakoś choc 3 dalie mi się uchowały
Zawsze tak jest na takich spotkaniach Małgoś Cieszę się, że miło wspominasz
Ręczę Ci, że na co dzień nie mam takich kancików jak wtedy, nie miałabym sumienia przekonywać M, żeby mi to co dwa tygodnie robił. Dwa dni na kolanach mu to zajęło...Mam robione raz w sezonie, potem podkaszarką tylko, żeby jakoś wyglądało i tyle Ja też nie mam czasu na kanciki.
Lubię lilie, zawsze w grupie lepiej wygląda.
Dzisiaj dostałam maila, że donica wysłana. Byle tylko cała przyszła, bo z tymi firmami kurierskimi różnie bywa...
Lilie cudne, ale u mnie jakoś nie maja szczęścia A to kupie cebule i zapomne wsadzić, a to niechcący przekopię. Przetrwala jedna ale jeszcze nie kwitnie.
Za to pysznogłówki a owszem Lubię te potargane główki A SLODZIACZEK FAJNY
Baaardzo podoba mi się kolorystyka, połączenie fioletu z ciemnym amarantem, różem (nie wiem jak nazwac ten kolor??) bardzo oryginalne.
Twoje ciemne lilie pod płotem są bezkonkurencyjne
Jeżówki i lilie piękne
Kranik na środku trawnika może irytować w postaci jakiej występuję, gdybyś dał mu jakieś towarzystwo wyglądałby lepiej
Tak w ogóle to nie ma chyba problemu aby go przenieść o metr w stronę pergoli? Dwa kolanka i kawałek rurki i gotowe
Małgosiu, cieszę się z Twojej opinii, chociaż, z tym "kolorowo", to jeszcze muszę nadrobić
Moje "bonsai dla ubogich" też zdarza mi się zaniedbać i później efekty niezadowalające Lecę zobaczyć Twoje "bonsai dla ubogich" tylko gdzie ja to znajdę w takim długaśnym wątku
Aniu piękne te twoje liliowce i róże i lilie i cała reszta
wybacz ale jeszcze nie wysłałam nic nei robiłam w ogródku na te upały i szkoda mi było na ten gorąc wysyłaś roślinki
baaardzo się postaram jutro wysłać