Iwonko mama nigdy nie ma dość czasu przed świętami by wymyślać coś niestworzonego... Niestety zazwyczaj w ostatniej chwili cos kombinuje...
W tym roku pierwszy raz od lat mam juz prawie wszystkie prezenty i jestem z tego mega dumna bo potem jest kupowanie w biegu
Własnie to jakieś oszustwo pogodowe. Wczoraj zjechałam pól Polski i było +4 do +5. Przed samą bramą wjazdowa do domu pojawiło mi sie wieczorem -1 - skandaliczny skandal! A dzisiaj rano było -4 i piękna szadż, ale nie zdązyłam obfocić bo jeszcze szarawo było gdy wyjeżdżałam do oracy.
Ana dobrze że sie zlamałas, choinka może stać wczesniej Mamy teraz tak mało czasu aby się nacieszyć świetami, dlatego u mnie choinka będzie 20 .12
u nas też świecą się długo, chociaż zabłyskają późno. Wczoraj prowadziliśmy negocjacje co do choinki. Ja uwielbiam w przeddzień wigilii, a dzieci mogły by ubrać już dziś... tylko ta magia jakoś dla mnie znika jak tak wcześnie stoi choinka... No i będzie w weekend przed wigilią
Nie wierzę Ci Kobieto!!!!! Z tymi recyma... Pacz pierwszy zrobiony w 15 minut, powinien być troszkę grubszy ale to prototyp
A świeczniki zróbcie będziecie mieli klientów