W zwiazku ze zmiana przy wisienkach, po raz juz nie wiem ktory bedzie zmiana i tutaj. Moze sciana z pelnych malw, werbeny, ostrozek i jezowek, moze budleje, moze borowki amerykanskie i poziomki, a moze mini warzywnik... nie wiem Zastanawiam sie skad sie tam wziela konewka ...
Gosiu jaka romantyczna aranżacja, mi się nic nie chciało robić, tyle co ciacho skręciłam i mam zamiar z mężem posiedzieć wieczorem więc nie piszccie za dużo na swoich wątkach bo będę w tyle
Buziaki walentynkowe :*
Pozdrawiam Walentynkowo
Nie wiem o które okazałe drzewo Ci chodzi, zastanawiam się czy nie o tego podogolonego jałowca, jeżeli nie o niego to opisz cokolwiek z wyglądu tego drzewa, albo określ miejsce na zdjęciu.
Jarków znajduje się pomiędzy Lewinem Kłodzkim, a Kudową Zdrój, znakiem rozpoznawczym jest dość wysoki most nad drogą z całkiem ładnymi łukami. Od głównej drogi trzeba jechać około 4 km (trochę taki koniec świata), ale przy drodze jest tablica informacyjna o tym ogrodzie. Na internecie też są zdjęcia z tego ogrodu, a i mapę jak się powiększa to też pokaże Jarków