Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Moje spełnione marzenie Małgocha 1960 12:22, 04 sty 2014

Do góry
Witam Noworocznie i życzonka zostawiam na Nowy 2014 Rok by był spokojny życzliwy i zdrowy Gosiu przykra sprawa z sąsiadem niech mu ziemia lekką będzie pewnie miał zmartwienie i tak się to skończyło nie wszyscy są silni ...życie nikogo nie oszczędza ..... Para śliczna piękne zdjęcia wszystkiego dobrego
Znowu na wsi 12:09, 04 sty 2014

Do góry
Jolcia samych dobroci na Nowy 2014 Rok życzę oraz Zdrówka zdrówka i zdrówka bo bez tego to nie można oddawać się całkowicie naszym pasjom Buźka
W kamiennym kręgu od początku 12:07, 04 sty 2014

Do góry
Aniu wszystkiego co naj lepsze do Ciebie ślę na ten Nowy 2014 Rok by był serdeczny wesoły i poukładany ale i troszkę szalony Buźka
Ogród z łezką 12:05, 04 sty 2014

Do góry
Urszulla napisał(a)
ciekawe porady

a na 400 kwiatek na dobry Nowy Rok

Dzięki Ulcia Już niedługo i rodusie będą

Ale mi się udało Rady Danusi bezcenne
Mój ogród - radością dla oczu, pokarmem dla duszy. 12:03, 04 sty 2014

Do góry
Zuziu kochana zakopałaś się w śniegu? Kochana życzonka Noworoczne na 2014 sty Ci zostawiam -dużo dużo dużo zdrówka i dużo więcej czasu spędzonego z M bo wiem że tego ci najbardziej brakuje pozdrowionkaa kochana
Moja działka. 11:55, 04 sty 2014

Do góry
A u mnie zakwitła forsycja w wazonie przyniosłam przed świętami do domu
Miałam zrobić wianek a potem stroik ,ale jakoś mi to nie wychodziło i wstawiłam gałązki do wody
Poszłam na łatwizne.
Ogród z łezką 11:50, 04 sty 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Szczękę zbieram...Danusiu...dziękuję Wrzosów mam 50 posadzonych jako obwódkę tej całej fali. Chyba w 4-ch odmianach, starczy Dokupię tylko wrzośców ile się zmieści Muszę poczekać do czasu wykopania cebulowych, przed wrzosami mam posadzone.
'Variegatus' ? Będą tam pięknie wyglądały na tle ciemnej zieleni tujek!!! Dziękuję
Ale najbardziej dziękuję za pomysł posadzenia drzewa, żeby zasłonić sąsiedni dom...to strzał w 10! Widzą nas z balkonu jak siedzimy na tarasie, to super rada!!! Tylko nie wiem, czy tam Nigrę też posadzić. Mam jedną posadzoną w rogu, dalej na prawo od tej rabaty na zdjęciu (to oczywiście też Twoja podpowiedź Danusiu). Jest wysoko szczepiona (jakieś 2,5 - 3 m), jechaliśmy po nią do producenta w Czańcu. Czy tu też Nigrę?

Dziękuję

Odnośnie tej porady

Skoro masz NIgrę to może coś innego, tylko korona powinna być wysoko, bordo tutaj pasuje. Buk ma niezbyt pasujący tutaj kształt korony, bo zbyt rzadki. Tak myślę, trudno dobrać buka. Może przesadż tamtą Nigrę, będzia ładna do hortensji a tam posadź co innego. Jak myślisz?

A gdzie ona rośnie?

Ja zupełnie nic przeciwko Nigrze nie mam Przecież może być druga, skoro mówisz, że tu pasuje. I wiem gdzie po nią jechać

Nigra teraz też z hortensjami rośnie, tyle, że z ogrodowymi. Zrobiłam zdjęcia przed chwilą.

i dalej w prawo róg z Nigrą

Popatrz Danuś swoim fachowym okiem...wsadzić drugą Nigrę? Wydaje mi się, że nie byłoby źle. Po tej stronie byłyby wtedy 3 drzewka w bordowym kolorze.

Jeszcze tylko mnie zastanawia co to jest, te 3 czerwonym zaznaczone Przez Ciebie Danusiu kopułki opok Zebrinusów?
Wilcza Góra 11:33, 04 sty 2014

Do góry
Ewcia wszystkiego co może być naj lepsze dla Ciebie życzę w Nowym 2014 Roku Buźka
Ogrodnik Mimo Woli cd 11:22, 04 sty 2014

Do góry
Jola - odpozdrawiamy oboje...

Aniu Monte - widzę, że wygrzebałaś nasz rynek na FB

Irenka -

Małgosiu - trzymam za słowo... wiosną sprawdzamy zawartość stalowych facetów razem

Ula- nadrabiam miną.... i krredkami... trzeba sobie jakoś radzić powiedział góral zawiązując buta dżdżownicą

Kasiek - gościa teraz zabawiają moje chłopaki.... i zabrali ją do młyna Biała jak młynarska kura

Połowa działki - czyli mam powoli dość 11:17, 04 sty 2014

Do góry
Tę Sundae Freis kupiłam też jesienią taka bidulka była ale w tym roku jej dogodzę
Połowa działki - czyli mam powoli dość 11:14, 04 sty 2014

Do góry
A to Wanille Freis kupiona na jesieni bo chciałam widzieć kwiat
Połowa działki - czyli mam powoli dość 10:56, 04 sty 2014

Do góry

Tę ratowałam bo mi soś ją podgryzło przesadziłam i
nakarmiłam i stała do końca Zobaczę czy odbije
Połowa działki - czyli mam powoli dość 10:53, 04 sty 2014

Do góry
Bogusiu -- Anabelki
myślę że rozsadzę ze swoich bardzo Ci dziękuję bo to szkoda dawać poczcie mojej zarabiać Taka jestem zła na nią .Wysłąłam werbenkę 2 kolezankom jednego dnia jedna doszła druga nie . A to moja anabelka
Ogrodowy spektakl trwa ... 10:04, 04 sty 2014

Do góry
mira napisał(a)

dziękuję Bogdziu zapisuje
a tu wersja angielska

No proszę ile chwastów w ogrodzie angielskim i nie przeszkadza im to, ale mnie też sie podobaja kwiaty lepnicy i wielu innych chwastów równiez.
Ogród do kwadratu 09:56, 04 sty 2014

Do góry
Marzenko - najważniejsze, że się odnalazł... swoją drogą był bardzo przestraszony - ogon pod siebie podkulił i cały był pokurczony. EM prawie go nie poznał. Powoli wraca do siebie

Polinko - bardzo się przestraszył, ale traumy chyba mieć nie będzie - to taki typ, że mu sie szwednacz lubi włączyć

Monia - szukaliśmy sznaucerów i trafiłam na stronę adopcyjną... i tam na focie zobaczyłam Tomika.... i te jego oczy ... był zarośnięty, zaniedbany, śmierdział strasznie i wcale nie przypominał obecnego Tomcia. Mieliśmy czas na krótki spacerek, pani o nim opowiadała. I to tyle. Za granicą wygląda to inaczej - np. wUSA grupują zwierzęta np. pod względem uspołecznienia, tego czy lubią inne zwierzęta, Ze względu na młody wiek psa mogliśmy go adoptować od razu - podpisujesz umowę z dowodu osobistego. Psiak ma już chipa, książeczkę zdrowia. Na stronie była inf. że jest po kastracji, ale w rzeczywistości tak nie było.
Inaczej wygląda sprawa z psem już dojrzałym - tu najpierw psiak trafia do tzw. domu tymczasowego - mieszka z wami, ale masz możliwość, by się rozmyslić - psy różnie reagują np. na dzieci, inne zwierzęta, mogą wykazywać różne inne nieporządane zachowania, których w schronisku nie widać... tego nie da się przewidzieć. Jak psiak się sprawdzi i wam odpowiada to wówczas podpisujesz umowę adopcyjną. Czytaj o adopcjach na odległość na stronie schroniska z którego psa chcesz zabrać.
Tak wyglądał w schronisku...
Ogródeczek jagody99 09:46, 04 sty 2014

Do góry
Najlepszego w Nowym 2014 roku Dziękuję za odwiedzinki
Mój 4 arowy azyl... 09:42, 04 sty 2014

Do góry
Basiu Kochana życzonka zostawiam by nas uśmiech prowadził by nam dobrze było i żeby się darzyło w tym Nowym 2014 Roku buźiaczki Super awatarek Buźiaczki
Ogród z łezką 09:40, 04 sty 2014

Do góry
Kasik napisał(a)
Ode mnie również Kasieńko kwiateczki na kolejną seteczkę.
Niech cieszą Twoje oczęta .

Cieszą Śliczne Dziękuję
Ogród z łezką 09:38, 04 sty 2014

Do góry
boguslawa_madejska napisał(a)
Kasiu dopiero teraz doczytałam ,że jednak byłaś w pracy,a ja myslałam ze tyle masz wolnego
Pozdrawiam i kwiatka na 400 stron posyłam

Aż tak dobrze to nie jest Pracowałam

Dziękuję
Ogród z łezką 09:35, 04 sty 2014

Do góry
ciekawe porady

a na 400 kwiatek na dobry Nowy Rok
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies