Haniu!
Nie znam jeszcze dobrze regulaminu "Ogrodowiska", więc nie wiem na ile mogę sobie pozwolić jesli chodzi o inne tematy aniżeli uprawa ogrodu. Ale myślę że Danusia nie bedzie mi miała za złe, jak od czasu do czasu wstawię jakieś moje prace art. A jeśli o Ciebie chodzi Haniu, to znam Cię już od roku i Twoją rodzinę a także wnuki. Znam wszystkie twoje posty od początku do końca i jestem pod wrażeniem, bo nie zam takiej osoby, do której się garnie tyle ludzi i która ma dla każdego radę, pocieszenie, czas i wyrozumiałość. A twoje poczucie humoru, zawsze zostawia uśmiech na każdej twarzy. Zazdroszczę Ci tego z całego serca, bo ja byłam kiedyś też duszą towarzystwa, ale wydarzenia ostatnich lat, zgasiły nieco mój usmiech, a to tak wiele znaczy i jest najlepszym lekarstwem na wszystko. Może teraz tu na "Ogrodowisku", znajdzie się kilka bratnich dusz, które dodadzą sił do twórczej pracy. Pozdrawiam i buziak!
To ostatni w tym roku
Ps. Haniu! nie wiem jeszcze jak się wysyła odpowiedźi: czy na Twój post? czy na swoim a może i tu i tu, tak teraz zrobiłam, ale nie wiem czy dobrze....