Asia BT mam rok czasu i ładnie też rosną.
Moje w pierwszym roku był maciupkie a teraz ładne kępki.
To spoko, że miejsca przeznaczyłaś, bo one puszczają długie pędy często przycinam bo by mi inne rośliny zagłuszyły
Nie wiem jak u was ale u mnie jest teraz czas śmiecenia brzóz i jest pełno syfu którego nie cierpię
Jak popatrzę na taras to mi się psuje humor
Bardzo ciężko to sprzątnąć nie mówiąc juz ze to syzyfowa praca
A jak popada to juz przyklei się na amen
Asia tu masz białe ostrogowce? Zbierzesz mi nasionka? Proszę.
Rabaty wszystkie piękne. Pod twoim wpływem kupiłam białą szałwię i rozmnażam. Podoba mi się bardzo w seslerii.
Ania, dziękuję za Nasze spotkania mile spędzany czas. Za ostatnie w szczególności, za pomoc w ostatnich szlifach przed wizytą tv. Na pamiątkę zostawiam zdjęcie ( notabene które sama zrobiłaś )
Anitko dziękuję za zdjęcia, przynajmniej coś się tu dzieje , bo swoich zdjęć jeszcze nie wstawiłam. A przede wszystkim za wizytę, miło razem spędzony czas
Patrz o się działo potem na nowych pergolach
Uf, udało mi się ją u Ciebie odnaleźć
Faktycznie trochę dziwna Ale w tym świetle wygląda pięknie i chyba zdaje sobie sprawę ze swojej wyjątkowości - no hrabinowata trochę może i jest - te kwiaty na wyprostowanych łodygach
Wydaje mi się, że mam na nią pomysł u siebie, tylko stanąć na nogi muszę
Gosiu, miło ,że zaglądasz Też mam na forum tyły, nawet tutaj brak aktualnych fotek. Ostatnio dużo się dzieje. Trochę latam po cudzych ogródkach i na swój nie ma czasu... Najpierw spotkanie u Agapant, potem odwiedziłyśmy znów Naszą Anglię- Danusi i ogród Ani(Kwartet), ogród Iwonki( też bez wątku), następnie byłam ciekawa nagrania TV u Agi i znów poza domem. Jutro znów spotkanko, nie wiem kiedy uzupełnię relacje..., bo w międzyczasie praca, dom, teraz remont tarasu, wnuki itd, itp...
Kiedyś Gosiu może wybrałabyś się do mnie, jak coś to pisz na PW.