Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogrodnik Mimo Woli cd 09:17, 08 gru 2013

Do góry
asc napisał(a)

I po ra kolejny apeluję o pomoc w rozszyfrowaniu liliowca.. to ten majowy, pierwszy.. dostałam na spotkaniu.. czy ktoś na nazwę i od kogo je mam??? Bogdzia.. od Ciebie i od Miry???? Bo mam chyba dwa ...

ode mnie
ale nazwy też nie znam - dostałam od mamy, a ona od sąsiadki, a tamta pewnie jeszcze od kogoś
Trzeba wujka Google zapytać - może mi się uda znaleźć, bo też szukam nazwy.
Pogaduchy skowronków 08:55, 08 gru 2013

Do góry
Jak to gdzie podziałaś - na półce w szafie
Poszukaj dobrze nie ma co się trapić.
Mnie Mikołaj dostarczył ciepłe skarpety
Barchany kazał nosić stare niestety.
A i Bari od natury nowe futro zafasował
Gada że nie straszna mu zima surowa.

Rododendronowy ogród II. 08:44, 08 gru 2013

Do góry
elzbieta_g napisał(a)
dobranoc! wybieram jednak lekki błękit, milszy ciału

Elu tak myślałam ze bardziej będzie się podobał bławatek ale przyjrzyj się temu robaczkowi, moim zdaniem jest piękny. Robiłam zdjecia grubodziobowi który przylatywał do karmnika ale i odlatywał i wtedy musiałam spokojnie posiedziec i poczekac a koło nóg na trawie łaził ten robal wiec zaczełam jemu robic zdjecia , moim zdaniem jest śliczny ale jak nie bardzo Ci się podoba to dla Ciebie grubodziób.

Ogródek Hanusi - kolejny sezon 08:19, 08 gru 2013

Do góry
Mój lasek to jedno z trzech wzniesień na pomorskiej ziemi. Tu się zawiesił lodowiec.A wody spłynęły do Drawska, Czaplinka i Chojnic.
Dlatego mam w pobliżu namiastkę Karkonoszy /obniżona znacznie/
U mnie pierwszy dzień z mrozem, -2C

Żywopłotki cisowe. 00:11, 08 gru 2013

Do góry
Kwiatek na 100

I szybkiego powrotu do zdrowia życzę
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 23:52, 07 gru 2013
Do góry
Napisałaś u mnie, że czekasz na cieplejszą pogodę, by jeszcze zdążyć róże zabezpieczyć przez mrozem. Ciepłego słoneczka więc Ci życzę i bezwietrznego dnia!
Moje róże kopczyki mają, ale jeszcze zabezpieczę je dodatkowo przed zimnem i wiatrem. Do tej pory było w miarę ciepło, a i tak nie nadążam ze wszystkim, to znaczy wykonawcy nie nadążają, zajęci innymi sprawami, nie mają czasu by to zrobić
Wiatr nie dokuczył nam wcale, ale wiem, że gdzieniegdzie było ciężko.
Dziękuję za mikołajowe pozdrowienia i piękny widok lubię takie miejsca lekko pofałdowane
nie masz pojęcia jak bardzo brakuje mi lasów iglastych, albo choćby mieszanych, po moim, liściastym, grząskim, można wędrować tylko wtedy, gdy jest sucho, ale jesienią znalazłam w nim aż! dwie kanie ... zostawiłam dla zwierząt, bo nie byłam ich pewna.

A to kwitnące maleństwa z dzisiejszego dnia

Jurajski Ogród 23:38, 07 gru 2013

Do góry
asc napisał(a)
Kilka migawek byle jakim aparatem z ogrodu Agnieszki... aż wstyd pokazywać takie foty..z takiego ogrodu...

U Agnieszki zawsze najbardziej zazdrościłam kotom, że mogą sie wygrzewać na cieplutkim wapieniu...

Chociaż wiało niemiłosiernie.. musiałam też położyć się jak kot.... na chwileczkę...

Roześmiana Agnieszka... to foto oddaje chyba jej wnętrze.. możecie mi w czoło pukać, że widziałyśmy sie pół godziny i co ja wiem... może nie wiem ale czuję. i tak odebrałam Agnieszkę

Długa ścieżka wśród wrzosów i róż.. nie widać na foto jak jeszcze wszytko pięknie kwitnie..

Miejsce zapraszające do odpoczynku... i te 3 gracje w skarpetkach lawendowych...

Agnieszkę oderwałyśmy od łopaty... za co bardzo przepraszamy Ale z naszego punktu widzenia, warto było ją oderwać

w jurajskim nadrabiam zaległosci. Nacieszyłam sie wrzesniowym ogrodem tak spacerujac weszłabym na pozujaca kota ANIE asc.
Wilcza Góra 23:13, 07 gru 2013

Do góry

więcej szczegółów na: http://www.wilczagora.blogspot.com/2013/12/lodowisko-w-wilczej-gorze-swiateczne.html
Wilcza Góra 23:12, 07 gru 2013

Do góry
nasze Mikołajkowe lodowisko oświetlone... tym samym...ruch nawet o tej porze ...
siedzimy przy kominku i obserwujemy, co się dzieje

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 23:08, 07 gru 2013

Do góry
malkul napisał(a)

A to coś pod ścianą,to co ? Taką rózgę ogromniastą dostałaś ?
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:53, 07 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Śnieżku nasypało, a Mikołaja u mnie nie było... chyba zapomniał
Zrobiłem kolejny wianek, co sądzicie... strasznie świecący

Łukasz garaż przenieść w inne miejsce a wianek śliczny
Moje poletko 22:05, 07 gru 2013

Do góry
Celina napisał(a)
Witam

Pierwsze fotki robione komórką.

Jeszcze nie byłam "skażona" Ogrodowiskiem Po prostu M. pstryknął,a teraz jak znalazł

U nas dzisiaj pierwszy raz przymroziło.Ale słonko świeci i jest w miarę sympatycznie.

Miłego dnia

Jaki śliczny widoczek. Jakoś mi się radośniej zrobiło. Żurawka cudna.
W cieniu - zacieniona 21:54, 07 gru 2013

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)
Miałam dzisiaj pracowity dzień...lepiłam uszka i pierogi z grzybkami.

Bogusiu jak zwykle szalejesz pyszności tworzysz, ale za to przed świętami będziesz miała luz
Działka prawie w Borach Tucholskich 21:49, 07 gru 2013

Do góry
ZbigniewG napisał(a)
Madżenka wiosną to znaczy już
dzisiejsze

pigwowiec i wierzba sachalińska

jaśmin nagokwiatowy i paprotnik - Polystichum polyblepharum

i gdzie ta zima

Lubię takie fotki kolorowe jaśmin nagokwiatowy będę musiała kupić , a zima..... zajrzyj do mnie
Rododendronowy ogród II. 21:47, 07 gru 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Na dobranoc wspomnienie lata.

i jeszcze takie

Piekna Ani piwonia, a Twoje wspomnienie lata w kolorze błękitu bardziej mi się podoba, dzisiaj miałam grubodzioba w stołówce miłej niedzieli
Kwiatowy ogródek Monteverde 21:41, 07 gru 2013

Do góry
Śnieg nadal sypie bez opamiętania, ciężko chodzić po ulicach i jeździć bo coraz więcej korków, oczywiście służby drogowe jak zawsze nie przygotowane do zimy, a karetki cały czas jeździły i ludzi zbierali po poślizgach tak wygląda ulica, chodnik był odgarniany 20 min., temu a już nic nie widać
a tak wyglądaja okna, bo zawiewa
Co z tym ogródeczkiem począć 21:38, 07 gru 2013

Do góry
KTOKOLWIEK WIDZIAŁ !!!!

Ksawery buchnął mi moją kulkę kto znajdzie proszę o kontakt odbiór osobisty
Wilcza Góra 21:36, 07 gru 2013

Do góry
miłośników nowoczesnego minimalizmu zapraszam na III część pomysłów na Świąteczne dekoracje...

ostrzegam...jest metalowo

Kwiatowy ogródek Monteverde 21:33, 07 gru 2013

Do góry
Dzidka napisał(a)
Aniu, przybiegłam do Ciebie zobaczyć kalinę,

a tu takie śnieżne widoki. U mnie ledwo poprószyło śniegiem. Oby tylko nie nastały silne mrozy..
Ponieważ podobał Ci się ciemiernik, to tak z okazji i bez okazji, powtórzę go u Ciebie.

Dzidka dziękuję a jak się nazywa ta odmiana?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies