Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogrodowe zacisze 17:07, 01 gru 2013

Do góry
boguslawa_madejska napisał(a)
Marysiu śliczne te twoje zwierzakipozdrawiam

Dzięki , Bogusiu!
To często moi jedyni towarzysze w ogródkowych pracach
A czasem pozostają mi tylko rybki w oczku

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:04, 01 gru 2013

Do góry
Kindzia napisał(a)
Marzenka i Ciebie zainspirowała Moje stożki w łezce już ubrane...na wieczór inauguracyjny czekają A ja czekam na Twoje fotki...

Bardzo cieszę się ze stożków, mus na nowo z garażu wyciągnąć donice. powtykam w nie czerwone koraliki z ognika purpurowego i ubiorę światełka ale dziś tak ciepło, że jeszcze poczekam
Toś Kasiu gotowa na wielki finał

a mnie coś zżera głogowniki, chyba w nocy, bo w dzień oglądałam i nic nie widziałam!
Ogrodowe zacisze 17:03, 01 gru 2013

Do góry
danuta_szwajcer napisał(a)
Piekne zdjecia, piekna właścicielka razem ze zwierzakami Twoj ogrod jesienny zachwyca Pozdrawiam serdecznie

Dzięki pięknie
Jesień jest piękna, ale oznacza rychłe zimowe uśpienie i to mnie zawsze martwi. Zastanawiam się, jak ja wytrzymam do wiosny ?!?!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:59, 01 gru 2013

Do góry
Kasiek napisał(a)
Rench, posun sie trochu, ja tez kcem popaczac

w końcu wkleiłam, nie miałam jak wcześniej
a tu moja werbena, ale za rok będzie szaleństwo
cała blaszka, już suchutkie

Ogrodowe zacisze 16:59, 01 gru 2013

Do góry
EPODLAS napisał(a)
Marysiu, tyle zimowitów na raz nigdzie nie widziałam. Jak tu nie kochać futrzaki? Kicia i piesek śliczne.

Bożenko!
Miałam te zimowity ponasadzane w wielu miejscach i tak naprawdę nigdzie nie było ich widać. Poprzesadzałam je w jeden rządek i wreszcie są widoczne
Pozdrawiam.

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:56, 01 gru 2013

Do góry
Rench napisał(a)
Pokaż,pokaż co nakupiłaś fajnego

Za bardzo nie poszalałam, 2 stożki po 30 zł za sztukę no i takie reniferki...po 2,5
Ogrodowe zacisze 16:49, 01 gru 2013

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Przepiękne fotki a rząd białych zimowitów mnie powalił Basterka uwielbiam Pozdrawiam

No to jeszcze jedna odsłona zimowitów
Pozdrawiam,
Borówcowy raj 16:00, 01 gru 2013

Do góry
ewa004 napisał(a)
Dopiero załapałam jakie fane ławaczki u ciebie rosną ,super wygląda

Witaj Borbetko - piękny masz ogród - ja z pytaniem do Ciebie o to co rosnie na tej fotce pod domem przy oknie po prawej jakaś pendula ale co to jest jakie szerokie it.d

pozdrawiam
Ogrodnik Mimo Woli cd 15:51, 01 gru 2013

Do góry
asc napisał(a)
Dla zaglądających widoczki późnojesienne.. i taniec chochołów... rabata do zmiany...

Dziewczyna daj spokój ,ale dobrze popatrzymy na te nowe miejsca z miłą chęcią .
Teraz jest też pięknie ,ale jak może być piękniej ...
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 15:39, 01 gru 2013

Do góry
Enya73 napisał(a)
A ja dalej wianki plotę

Przywlokłam z lasu gałązki derenia i brzozy, a z ogrodu koleżanki pędy winobluszczu i wierzby mandżurskiej.

I proszę co zrobiłam z gałązek derenia i wierzby

Aniu S, gałązki derenia jednak wciąż giętkie, wiec można jeszcze bez problemu je formować

Cdn....

A jak łączysz gałązki? Drutem, klejem ? Co zrobić aby się nie odginały?
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 15:13, 01 gru 2013

Do góry
A ja dalej wianki plotę

Przywlokłam z lasu gałązki derenia i brzozy, a z ogrodu koleżanki pędy winobluszczu i wierzby mandżurskiej.

I proszę co zrobiłam z gałązek derenia i wierzby

Aniu S, gałązki derenia jednak wciąż giętkie, wiec można jeszcze bez problemu je formować

Cdn....
Makowo na Kociewiu 15:08, 01 gru 2013

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Oj te żurawki Na wiosnę robię z nich obwódki bo chcę kolor nawet o tej porze. Buziaki

Najbardziej lubię Cherry Cola za jej czerwone z odcieniami listki, ale też czerwone kwiatki, które nieprzerwanie wypuszcza - świetnie znosi południową wystawę i piaszczysta glebę w Makowym
Przedstawiam tą piękność
:

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 14:57, 01 gru 2013

Do góry
Hej Polinko
Może nie będzie tak źle i do wiosny przetrwamy, mamy przecież Ogrodowisko to i nudzić się nie będziemy
Grudzień, porządki świąteczne, zakupy to także mój ulubiony okres, jak ja lubię tę krzątaninę.
Styczeń jak sypnie śniegiem to będzie zajęcie z odśnieżaniem, lubię też długie spacery po lesie bo cudnie wygląda w śnieżnej kołderce. A w lutym planowanie zmian, sianie jednorocznych i czas jakoś zleci.
W marcu to już napewno będzie wiosna, nie wierzę żeby powtórzyła się sytuacja z ubiegłego roku.
Ale jestem optymistka
A dzisiaj, zainspirowana Twoimi dekoracjami wybrałam się do lasu po szyszki, wieje mało głowy nie urwie, szyszki pod deszczu brzydtkie, takie mokre ale już je rozłożyłam w garażu i schną. Jakiś pomysł mi się już w głowie urodził ale tak naprawdę mam ochotę skopiować Twóją dekorację n drzwiach bo śliczna jest.
A ponieważ u mnie zdjęć ostatnio brak to wrzucę Swój wianek świąteczny.
pozdrawiam cieplutko

Makowo na Kociewiu 14:51, 01 gru 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Kasiu ja zamówiłam pogodę na sadzenie krokuskow rano gdy jechałam na gieldę padało
Śliczne łezki u Ciebie w ogrodzie.

Teraz tydzień i już zima im nie straszna
Takiej giełdy zazdraszczam,

łezki buuuu ostatnie podrygi jesieni

ogrodoweimpresjejolki 14:45, 01 gru 2013

Do góry
Moje róże od godziny okryte na zimę kompostem.
Niby wcześnie, ale jak M. wraca z pracy to już ciemnica, a w weekendy różnie bywa. Wrócił podszyty wiatrem i zameldował, że na działkach nikogo nie było. Nawet się nie zdziwiłam, bo przy tym wietrze i zimnicy trudno się dziwić.
Podlał jeszcze iglaki koło tarasu, bo tam deszcz nie sięga.

Pozostaje czekać na róże do przyszłego sezonu

Ogródkowy chaos u monitki 14:30, 01 gru 2013

Do góry
Grrrr naprodukowałam się i poleciało w kosmos...
Chciałam tylko powiedzieć że zimnica u nas straszna i wieje jak u Izy Konstancji nawet na obchód ogrodowy nie chciało mi się iść. Wyskoczyłam tylko na chwilkę na nawołania Pana Męża który złapał kunę!!! Do klatki oczywista. Na jajeczko ją skusił Baaaarodzo się cieszymy bo wreszcie nie będzie nam pod podbitką biegać.

A ogrodowo to mam róże. Chyba jeszcze nigdy tak długo nie kwitłły np. Boski Leo

My Girl w pąkach

niezmordowany przetacznik

gaura w pąkach

ostatnie liście buka

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 14:11, 01 gru 2013

Do góry
I tak najbardziej podobają mi się i mojemu M czerwone badyle, tak mus ie podobają, ze je pofocił

Jak zima to czerwień
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 14:10, 01 gru 2013

Do góry
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 14:09, 01 gru 2013

Do góry
Zanim Was odwiedzę ostatnie mgnienie jesieni... Od jutra ma być zimno... Zobaczymy. Jak odpale dzisiaj iluminację to sąsiedzi powiedzą, ze przeze mnie nadeszła zima

Tak dłuzgo róże chyba się jeszcze nie trzymały... nawet austinka kwitnie ale jej foty są brzydkie

Ogródkowy chaos u monitki 13:56, 01 gru 2013

Do góry
Pokazuję moje trzmieliny szczepione. Może ktoś je zidentyfikuje i podpowie okrywać czy nie? Mam je pierwszy rok i nie mam pojęcia jak zniosą zimę a trochę szkoda by mi było pożegnać się z nimi po tak krótkim czasie

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies