to mnie pocieszyłeś z tymi rozchodnikami że one takie na każde miejsce dobre
Luki - jak pomysł Danusi - to będzie pięknie i nie ma inaczej - nic lepszego to ja ci nie poradziłabym nawet za 100 lat
Dla mnie trawki to też będzie wyzwanie - więc trzymam kciuki - rób a ja będę "zgapiać"
Może trzy podobnie jak bukszpany od największej do najmniejszej Nad tym jeszcze pomyśle, aż boje się momentu kiedy totalnie wszystko zostanie wykopane z tej rabaty już wiem, że to będzie chwila zwątpienia, bo wykopywać tak duże krzewy trzeba wczesną wiosną, bo nie wszystkie pójdą do śmieci
Moim marzeniem zamiast kul bukszpanowych są trzy stożki ale w tej sprawie jestem realistą i zostaje przy kulach.
Wszystko pięknie, tylko dlaczego ja zaorana po pracy przybiegam do ciebie odpocząć a Ty mnie gonisz do roboty, znaczy się projektowania
jak odpoczne wrócę
Oglądnęłam - ładne wybrałeś, mnie się jeszcze podoba Raspberry Truffle i Birthday Party i prawdę mówiąc wszystkie inne też, ale to już zależy jaki kolor chcemy mieć i co nam pasuje. Super są.
Cieszy mnie to niezmiernie, sam jestem ciekaw efektu końcowego, a chciałbym już w maju patrzeć na gotową rabate, chociaż będzie można ją ocenić dopiero w kolejnym roku
Ja to kiedyś miałem chyba z 7 wielkich kęp różnych rozchodników, białych różowych o pstrych liściach... nornicy bardzo smakowały, na moich oczach wsuwała pod ziemie całe kwiaty... szkoda, że nikt nie zrobił mi wtedy zdjęcia
A wracając do rozchodników to chce właśnie w kilku miescach zrobić takie plamy z odmian o ciemniejszych liściach, ciekaw jestem jak będą przyrastać bo nie wszystkie nowe odmiany ładnie rosną.