znalazłam ... jest na K ... łomotało mi krwawnik ale nie wierzyłam ... a tu a i owszem ... krwawnik
złośliwość losu jest tylko taka, że najpierw szukałam od 1100 do 1182 włącznie ... potem stwierdziłam, że musiałaś je kupić wcześniej machnęłam od 900 do 1100 ... nic .. więc wróciłam na 1182 i na 1186 znalazłam ...
Witamy się.
Zaglądaliśmy do Ciebie już kilka razy ale teraz się ujawniamy
Nie mamy dużego doświadczenia w ogrodzie, ciągle się uczymy, ale do tej rabatki mielibyśmy małą sugestię, jeśli można.
Pytasz o pełną obwódkę... naszym zdaniem jak najbardziej, ale z jednego rodzaju berberysków. W tym przypadku Admiration, a za nimi jakaś trawka ale już nie czerwona.
Podglądamy
Pozdrawiamy
Edyta i Michał
Robert nie mogłam znależć zdjęcia u siebie za dużo ich mam ale podaję linka to pierwsze zdjęcie po zimie trytomy u mnie też tak wyglądalo, to co przyschnięte przycinałam, poczytaj sobie ludziska maja takie doświadczenia z nimi co ja pozdrawiam http://wrzos.phorum.pl/viewtopic.php?p=42061
U mnie na trzmielinie od dwóch tygodni nie ma ani jednego listka a u Ciebie jeszcze całkiem ładna.To prawda ze ma piękny kolor ale za krótko, a moze u ciebie długo liście utrzymuje????