Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Wersja mini mini 10:13, 28 lis 2013

Do góry
A przede wszystkim buziaki gorące na Twoją pierwszą stówę ..., niech ogrod bedzie takim jak kcesz , a troski ogrodnika niech Cię omijają szerokim łukiem , podobnie jak opuchlaki , mszyce i inksze paskudztwa ... Kwiatucha zaraz wyszperam dla Ciebie

To właśnie tu 09:47, 28 lis 2013

Do góry
Dzidko wszystkiego dobrego , ogrodu pięknego , wycieczek wspanialych , atrakcji niemałych.Niech Ci zdrówko nie szwankuje , humor zawsze dopisuje. Buziaczki.

Moja działka. 09:34, 28 lis 2013

Do góry
Kindzia napisał(a)
Dzięki Bogusiu za wczoraj

A to za grzybki podziękowanie

Dzięki za kwiatucha żeby tylko nie przemarzł zimą bo szkoda by go było eksmitować
Ogród w kształcie litery" L" 09:30, 28 lis 2013

Do góry
w tym miejscu planuje wedzak z grilem( to szare to sciezka wybrukowana bedzie w przyszlosci)
Wilcza Góra 09:24, 28 lis 2013

Do góry
od wczoraj u nas odwilż...wszystko takie mokre...
...nad ranem poleciałam zobaczyć jak się mają moje ogrodowe suszki...
no cóż.... "namokły"...
ale na moje oko...nadal piękne

Ogród z łezką 09:19, 28 lis 2013

Do góry
Ja też dziękuje
Kasia poczytałam o tej tykwie tylko moja jest nie do końca wykształcona, ale ja się z nią obeszłam brutalnie i tak się dziwie że coś wyrosło i ja miałam uciąc z tym ogonkiem ,a ja co zrobiłam...
ale to jest to kwiaty i liście miałam identyczne.
Teraz muszę śledztwo przeprowadzić skąd byłe te nasiona.

Fotograf też ze mnie marny,niby z lampą a ciemne jak ......
Ogród w kształcie litery" L" 09:03, 28 lis 2013

Do góry
W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni.... 08:48, 28 lis 2013

Do góry
Tusiala napisał(a)
Eda mam taką nadzieję, że będzie się działo. Dlatego teraz - przez zimę, muszę sobie wszystko poukładać, wyrysować, wyliczyć, pozaznaczać, spisać listę roślin, sztuki policzyć. A wiosną robić, robić, robić....
Fanie ważne że się chce reszta sama pójdzie i bez pośpiechu dobrze myśli się już w trakcie szaleństwa ha ha będę kibicować Jesteś w dobrych rękach buźiole zostawiam
Ranczo Edy 08:40, 28 lis 2013

Do góry
Witajcie dziewczynki czwartkowo Dziś troszkę cieplej a mnie dopadło kicham i prycham Lenkę na buśik do sklepu i do domciu uźiemiona chorobowo z czerwoną kichawą Bogdziu cieszę się że podobają ci się moje kwiatuchy buźka za to Nati co ci się we mnie podobało ? normalnie podniosłaś mnie na duchu już wczoraj mnie brało to paskuctwo opatuliłam się jak babciunia i pewnie dlatego ci się podobałam ha ha buźiaki Gosiu super określenie Buźiaczki A to jeszcze jak sumak miał liście Pozdrawiam wszystkich i miłego dnia
Wilcza Góra 08:33, 28 lis 2013

Do góry
WilczaGora napisał(a)

Ale pięknie !!!
Moja działka. 08:22, 28 lis 2013

Do góry
Dzięki Bogusiu za wczoraj

A to za grzybki podziękowanie

W cieniu - zacieniona 08:19, 28 lis 2013

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)
...przyniosę z piwnicy stojaczki i miejsca będzie dosyć...trzeba corocznie próbować coś nowego,żeby się nie nudziło...

uwielbiam takie "ogrodowe eksperymentowanie" ale u mnie czasu brak
i zbyt często mnie nie ma, żeby właściwie były "zaopiekowanie"
Moja bajka 08:15, 28 lis 2013

Do góry
Katkak napisał(a)
Nasze dzisiejsze Mikołaje jeden zrobiony z jajka, a drugi z pu dełka

sprawa jest pewna: prezenty będą !!!
jeśli Mikołaje już są w domu (i to 2) rozglądają się, myślą co potrzeba, podsłuchują rozmowy ...
będzie dobrze
W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni.... 08:12, 28 lis 2013

Do góry
Danusiu bardzo Ci dziękuję
Ja się głowię i zastanawiam nad każdym miejscem strasznie długo. A i tak potem wychodzi za mało barw.
Danusiu chciałam zapytać, który cis najlepiej się sprawdzi jako ekran? Hicksii, hilli czy może jakiś inny?

Aniu przecież Ty masz ślicznie no ale pewnie chcesz mieć jeszcze śliczniej

Violu ja też jestem Cieszę się, że kopiujesz. I nie mam nic przeciwko takiej kradzieży Pisałam już, że się bardzo cieszę?

Irenko korzystam ile się da. Wszystko zapisane i policzone. Ależ będzie radość, gdy to kupię

Tak Olu, bardzo cudną

Aga – Agawita a Ty to niby co? I to na dodatek sama taka zdolniara

Dajanko jak załatwisz sobie transport to nie będę miała nic przeciwko temu, żeby Ci odstąpić tych kamlotów. Ja też uwielbiam zapach sosen. Gdy troszkę popada to czuję się jakbym była w lesie. Co prawda jeszcze u mnie wszystko małe ale już zapach się roznosi

Aga – Agam kaskę co miesiąc teraz odkładam, żeby potem zakupić co nieco. To co nieco będzie spore

Ależ się cieszę

Ogród z łezką 08:11, 28 lis 2013

Do góry
Celina napisał(a)
Poczytałam. Strasznie strony lecą!

Wystarczy małe zaniedbanie na O. i już wątek ucieka!

Ale robiem co mogiem

A kwiatuch imieninowy spóźniony ale przyjmij proszę

Tak, tak Tu trzeba na bieżąco być, potem już nie ma możliwości nadrobić
Ale jaka piękna, aksamitna róża, cudo. Dziękuję
Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat 07:59, 28 lis 2013

Do góry
Za kołem proponuję niski zywopłocik strzyżony (bukszpan albo trzmielina Fortunego. Za nim hortensje bukietowe jednakowe. Kompost u sąsiada zasłaniamy drzewem o czerwonych liściach.

Dosadzamy w tle miskant Variegatus (biało-zielone - 5 szt), te zielone - Gracillimus (3 szt)

Pomarańczowe po lewej tuja Golden Tuffet albo cyprysik groszkowy ;Filifera Aurea Nana', dalej w lewo wrzośce albo żurawki w zależności od koloru iglaków. Jeśli iglaki poarańczowe to żurawki inne powinny być.

Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 07:42, 28 lis 2013

Do góry
Mnie najbardziej to się spodobało, kostki wyraźnie odgraniczają w poprzek. Tylko nie wiem dlaczego jest podwójna linia biała przy napisie 50 cm? Musiałaby być jedna linia kostki.

Limnobium gąbczaste - Limnobium spongia 06:35, 28 lis 2013

Do góry
W październiku nieco przebarwia liście. Choć pierwsze przymrozki nie są mu straszne, to lepiej przed nimi przenieść go do pomieszczenia.

Spód blaszki liściowej stanowi gąbczasta tkanka

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 01:29, 28 lis 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Danusiu -PERFEKCYJNIE!
Ogrodowiskowe inspiracje 01:03, 28 lis 2013

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies