Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Mój skromny ogródek 21:54, 23 lis 2013

Do góry
LATO 2013
Miało być inaczej 21:49, 23 lis 2013

Do góry
Trochę wspomnień

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:48, 23 lis 2013

Do góry
Ewa napisał(a)
O jacie! jak równiutko tulipany posadzone!!!

Zielona napisał(a)
Nie wiem, czy ktokolwiek na forum z linijką sadził cebulki więc miejsce na podium masz najwyższe Niech symetrycznie kiełkują i pięknie, symetrycznie kwitną. No i niech żadna nie odważy się wybuchnąć kolorem innym, niż zakupiony

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Te fotki mogą umieścić w jakimś piśmie jako przykład idealnych nasadzeń cebulowych Pozdrawiam serdecznie

Gabrysia_ napisał(a)
Widok na taras super,aż szkoda zabierać serby
...jestem pod wrażeniem sadzenia cebul,powinnaś dostać medal,bo to dzieło sztuki...dosłownie

Sebek napisał(a)
Jak patrze na te idealnie ulozone tulipany to mi wstyd, ze moje takie poupychane bez uczucia

idealnie ułożone cebule ... w rzeczy samej od lenijki ... by równo było sadził inżynier więc nie mogło być inaczej ))) ... Adamie ... najkochańszy mój żonie za ten trud i zaangażowanie niniejszym publicznie Ci dziękuję i kofam ... ale to wiesz ... wyłapujesz mam nadzieję te miłości pełne tchnienia w krzykliwym i pełnym różnych emocji życiu z mną ... wybaczycie tę lenijkę prywaty ... należało się ... Adamo ...

Adamo sadził ale żeby nie było ... ja ... ja to wszyściutko samiutka wymyśliłam ...

przeglądając forum miałam taką fantazję by stanąć ... rzucić cebulkami niczym cesarz Klaudiusz kośćmi (i oby w tym pozostało wszelki z wymienionym podobieństwo ) i zadołować ... ale za każdym razem finał był ... p o u k ł a d a n y ... !!!

Klaudiusz tak się zapamiętał w tych kościach, ze podręcznik napisał a ja ... no ja tak inaczej żyć na ogrodniczkowaniu żyć zaczęłam, ze mus chyba kiedyś jakieś wspomnienia popełnić

a swoją drogą to tyle historia ma postaci a ja w porównanie z TYM cesarzem akurat musiałam pójść ... rany .......... ... no

a tu pomagał nam tato ...

Mój skromny ogródek 21:38, 23 lis 2013

Do góry
Witaj! śliczny ogród a cóż to tak ładnie kwitnie , chodzi mi te krzaczki szczepione

Marysia napisał(a)/original.jpg[/img
[img
Dwa ogrody 21:38, 23 lis 2013

Do góry
Anabell - miło, że odwiedzasz również mnie. Mam nadzieję, że rośliny się rozrosną, z założenia ma być uporządkowany busz i co się z tym wiąże mniej pielenia. Na przesadzanie również jestem przygotowana. Swoje horti zimujesz w nieogrzewanym pomieszczeniu, już doczytałam. Czy masz tam światło i ile?

Konstancjo30 witam i cieszę się z Twojej wizyty. Wy też ostro działaliście w tym roku, będzie pieknie wiosną. W donicy glinianej są truskawki pnące/zwisające (zależy, jak je prowadzimy), a drugie to poziomkówka. Mam też truskawki ozdobne o różowych kwiatkach:
Kwiatowy ogródek Monteverde 21:26, 23 lis 2013

Do góry
AgnieszkaBK napisał(a)
Znowu piękne róże ..... i znowu chciejstwa

To mnie cieszy Agnieszko
Tommelisse dla Ciebie pięknotka przywieziona od Szmitów
ogrodoweimpresjejolki 21:22, 23 lis 2013

Do góry
jotka napisał(a)
Magdo, pokażę kiedyś uchwyconego na gorącym uczynku mojego najmłodszego wnuka. Obserwowanie Go to powód do radości, ale i wielokrotnie do wesołości.
Wszędzie zajrzy, wszystkiego musi dotknąć, ...

to fajne...słodki Szkrab...gratulację Jolu z okazji trzeciej rocznicy
Postawić trawkę nad i... 21:13, 23 lis 2013

Do góry
...zostawię Wam jeszcze moje dzisiejsze nieogrodowe mniam...chociaż na ogródku też trochę dzisiaj szczególnie M działał... tartaletki z serem kozim, szynką parmeńska i winogronami...

Ogród raczej wiejski czyli leśniczówka 21:05, 23 lis 2013

Do góry

przeglądając dziś archiwum napotkałam takie oto zdjęcie zrobione z okna
Mój skromny ogródek 21:04, 23 lis 2013

Do góry
Mój skromny ogródek 21:01, 23 lis 2013

Do góry
Mój skromny ogródek 20:57, 23 lis 2013

Do góry
Mój skromny ogródek 20:53, 23 lis 2013

Do góry

Zdjęcia wiosenne z tego roku
Ogródek Goniak 20:48, 23 lis 2013

Do góry
AgnieszkaBK napisał(a)
Podziwiam Wasze umiejętności kulinarne .... ale kucharka ze mnie marna.... więc moje dynie pozostana ozdobą

Piekę to ciasto, bo jest wyjąkowo proste i szybko się robi
W zasadzie pieczenie to nie moja bajka

Tak na marginesie, może Ktoś chce przygarnąć czarnuszka

Ogrodnik Mimo Woli cd 20:44, 23 lis 2013

Do góry
asc napisał(a)

I instrukcja obsługi na obrzeża w babskim wykonaniu... rowek, paisek, gumowa pałą i walimy... deseczką równamy...

Aniu tylko nie w palucha znowu mercedes full wypas
Dwa ogrody 20:36, 23 lis 2013

Do góry
paniprzyroda napisał(a)
Taki gość odwiedzał nas przez całe lato. Wyjadał kotom z misek w drewutni. Jak dostawały wieczorem jeść to najpierw pojawiał się On i jadł, a koty grzecznie czekały na swoją kolej.

paniprzyroda napisał(a)
i ostrożnie proszę, mamy kolejnego gościa:

pierwszy uroczy drugi śliczniusi ale obu się bojam i pewnie wzorem kictków czekałabym grzecznie aż się oddalą ...
bardzo się cieszę, że można już zobaczyć ogrody, o których tyle słyszałam ... zobaczyłam i zachwycają ... tak stary jak nowy ... i koniecznie muszę mieć poziomki i truskawki w donicy ... pozdrawiam
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 20:32, 23 lis 2013

Do góry
Agania napisał(a)
Moje ulubione drzewo Wiąz Camperdownii, o każdej porze roku mnie zachwyca

nawet jesienią

Ja już zarażona tylko gdzie go wcisnąć
Całą zimę będę myśleć i wymyślę
Pozdrawiam serdecznie
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:31, 23 lis 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

Te firletki są przepiękne. Też mam je w ogrodzie, ale nie w takim ślicznym wydaniu
Ogród zapachów u Jasi 20:23, 23 lis 2013

Do góry
Poziomka napisał(a)
Agato i Aniu obiecany aster

Pozdrawiam Jasia

Jasiu czy to jest odmiana Schneetanne czy Esther jest śliczny pozdrawiam
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:06, 23 lis 2013

Do góry
Idę posadzić werbenę...... bo ugrzęzłam na swoim wątku..

Róż nie kopczykowałem bo całe w liściach.

Rozsadziłam swoje tiarelki, by zadarniały pomiędzy rh i jodłami.. i szaleją.. wsadzałam takie mikro odnóżki...

I żurawki wybrane..

Tu real wygląda lepiej, bo na foto zlewa sie z korą, a w realu nie zlewa sie.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies