Mathildis, wierzę że jest to w możliwościach przyszłości i techniki. Pamiętam czasy, kiedy "wchodziła telewizja a z nią WIZJA, i też trudno było uwierzyć.
Śnieżny Walc pachnie tak jak wygląda, pięknie.
Tak pięknych inwersów to ja nigdzie nie widziałam.. pamiętam jak pierwszy raz je zobaczyłam to aż mnie zatkało..
Moja trzmielina będzie tak czerwona za kilka dni .. na razie jest w 1/3.... piękny kolor....
Hortka się przez lato troszkę pochorowałal, Mam jeszcze pnącą. Weszła na starą jabłoń na 6m. Grzybków w tym sezonie nie ma. Lasek jest w ogrodzie.to w tym lesie rosną te grzybki. Inny fragment ogrodu. Też trochę dziki. . A to najładniejszy kwiat w tym ogrodzie. Młodsza, ale też dzika.
Także uważajcie na te allegrowe zakupy
wrzosy wysypały się z doniczek, były kiepsko ukorzenione, takie kopane z prosto z piachu,
reszta wrzosów na szczęście wyglądała zadowalająco, czy się przyjmie wrzos Holandia?
Nie wygląda to na 60 szt, ani nawet na 47szt, ale tyle właśnie ich jest, bo 13-tkę wrzosów pączkowych, kupiłam dwa dni wcześniej
Kasiu śliczności, to na początek, bo nie jestem gotowa jeszcze z fotkami, pokażę na razie taki wstępik do nowych wrzosów, to co zakupiłam na Allegro, a więc przyjechała paczka?
Co to za dziwadło, pomyślałam i zdjęłam pierwszą folię
druga folia i bliżej nie zidentyfikowany obiekt,
w środku dwie paczki, jedna była cała rozwalona, moim oczom ukazało się takie coś
biedulek
nie jedyny zresztą, zamówiłam na allegro, szczególnie dla wrzosów Holandia, to taką Holandię w Polsce dostałam, wrr