Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Mój jesienny ogród 14:02, 08 lis 2013

Do góry
Haniu, moja klawiatura jest brudna gdyż zawsze jem przy komputerze ale z tego powodu nic mi się nie działo, już ją rozbierałem dwa razy. Ta w laptopie mi się sypie ale to z przemęczenia jest z nią coraz gorzej. Teraz też mi nawaliła w pociągu, walczyłem z nią i nic nie zdążyłem napisać, nie wiem czy uda mi się wysłać post ale spróbuję. Dziękuję wszystkim za odwiedziny.

Mój jesienny ogród 13:53, 08 lis 2013

Do góry
Dziś znów ziąb, marzłem i nie pomagała mi herbatka. Zrobiłem sobie stół, wczoraj go skręciłem wyszedł super, nawet się nie buja. Nareszcie normalnie zjadłem kolacje i dziś śniadanie. Muszę teraz kupić sobie obrus Czyszczenie komputera jest bardzo ważne, zbierają się tam ogromne ilości kurzu i radiatory zarastają nim a elementy się grzeją coraz bardziej, w zasilaczu często robi się zwarcie od tego. Pamiętajcie o blokowaniu wiatraczków patyczkiem. Puki jest czysto jest OK ale później następuje efekt kuli śniegowej. Jak poczyścicie to sami zobaczycie co jest w środku, nie dużo mniej niż w odkurzaczu

Mój nowy stary ogród 13:05, 08 lis 2013

Do góry
Kwiatowy ogródek Monteverde 13:03, 08 lis 2013

Do góry
monteverde napisał(a)

Aniu faktycznie słotny, teraz trochę przestało padać to idę może trochę fotek zrobię , zostawiam moją sangwinarię

dziękuję Aniu, w dobrym humorze idę do pracy
Mój nowy stary ogród 12:55, 08 lis 2013

Do góry
Kilka fotek z dzisiaj

Kwiatowy ogródek Monteverde 12:46, 08 lis 2013

Do góry
an_tre napisał(a)
Ślicznotka z tej sangwinarii wyguglałam sobie, żeby ją bliżej poznać ale ty też przybliżyłaś temat dzięki Aniu
pozdrawiam w ten słotny dzionek

Aniu faktycznie słotny, teraz trochę przestało padać to idę może trochę fotek zrobię , zostawiam moją sangwinarię
Rododendronowy ogród II. 12:37, 08 lis 2013

Do góry
asc napisał(a)
Bogdzia.. mi też dobrze z tą chorobą
Kwanso jest prześliczny.... dlatego dostał nową oprawę Więcej miejsca bo sie rozrasta pięknie
Bardzo dziękuje jeszcze raz za to cudo

To dałam do katalogu Teraz lecę zmienić nazwę .. ale "od Bogdzi" też zostawię ...

Edit.. blisko niego rośnie wielka kępa rdzawego... rdzawy pierwszy kwitnie, potem ten, a w między czasie mam tu rude lilie w dwóch odmianach.. śłiczny zakątek pomarańczowy.. dlatego pasowały mi tu jeżówki pomarańczowe... tylko ten różwoy powojnik.. wszystkie mi zdychają ,a ten jeden ma sie dobrze.. bo kolorem a gryzie sie z resztą ..

Piękne zdjecie mu zrobiłaś, cudnie wygląda, ja też go bardzo lubię ale dziękowac nie powinnaś bo za roślinki się nie dziekuje, zreszta ja od Ciebie też dostałam fajne roślinki i bardzo dużo.Ten powojnik może kwitnie w innym terminie ?, jeśli nie to masz problem bo powojnika nie przesadzisz jak już rozrośnięty , to lepiej pozostałe gdzie indziej dac.Miłego dnia . U mnie cieplutko i milutko jak na tą porę roku.
Moje spełnione marzenie Małgocha 1960 12:37, 08 lis 2013

Do góry
Dajanko,jak to dziwnie brzmi =teściowo=Jak będziesz jechała następnym razem od mamy skręć chociaż ,żeby zobaczyć to,co ma wystawione.

Bożenko,Fontannę złożyli mi od razu panowie,ale to żaden problem,bo nie potrzeba żadnego podkładu.Teraz tylko owinę na zimę i to wszystko.

Elizo,będę stopniowo upiększała w takie rzeczy ogród,tym bardziej,że szlaban z roślinami,bo musiałabym piętrowo je sadzić.

Kasiu,tak jak w wątku u Hrabiego wyczytałam on specjalnie postarza wszystko,zeby było trącone nutką czasu.Dobrze czuję się wśród staroci nie z tego wieku.

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 12:36, 08 lis 2013

Do góry
malgocha1960 napisał(a)
Witaj Aniu w ten deszczowy dzionek.Byłam trochę w mieście pieszo na zakupach i wróciłam mokra mimo parasolki.Jak my przetrwamy ten czas do wiosny,ciężko będzie.
Witaj Małgosiu pada i pewnie trochę nas pomoczy a ja do pracy na popołudnie, jak wrócę będzie ponura głęboka noc

ale aby do wiosny nie nożna dać się ponurym nastrojom

Pozdrawiam Gosiu
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:27, 08 lis 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Danusiu ta ogrodniczka wygląda jak duch!!!! Boję się.... Jakieś haloweenowe zdjęcia nam zapodajesz
Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 12:20, 08 lis 2013

Do góry
GorAna napisał(a)
Aniu posadziłam ją letem z doniczki, bo przestała kwitnąć, Ania monte radzi, żeby go zostawić i okryć na zimę, pewnie tak zrobię, nie mam w tym temacie doświadczenia

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 12:16, 08 lis 2013

Do góry
yolka napisał(a)
Pozdrawiam Aniula. Jeżeli udałoby ci się zebrac nasiona dziewanny to proszę. Wysle Tobie Kopertę z naklejonym znaczkiem

Jolu dobrze, że się odezwałaś zapomniałam, dla kogo miały być te nasionka

więcej napiszę ci na pw, wieczorem
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 12:11, 08 lis 2013

Do góry
Zapomniałam Ci jeszcze napisać, że też kupowałam róże w Rosarium. To jest sklep internetowy, ale ja ponieważ wszystko lubię wiedzieć i widzieć wybrałam się do nich osobiście bo to nie bardzo daleko ode mnie. Kupowałam odmiany historyczne, zarówno z gołym korzeniem, jak i w pojemnikach. Wszystkie się bardzo ładnie przyjęły, urosły silne i zdrowe.

Jedna dla Ciebie
jeszcze w październiku tak pięknie kwitły
Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 12:10, 08 lis 2013

Do góry
chciałam dziś porobić fotki ale pada
Ogród Eli 12:02, 08 lis 2013

Do góry
jak tak dalej pójdzie to jeszcze zdążą zakwitnąć szafirki... sadzone pod koniec października, a w innym miejscu pod korą, z września... kiełkują.
masakra jakaś
Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-) 11:45, 08 lis 2013

Do góry
Specjalnie zapisałam sobie zdjęcie z ostatniej Danusiowej metamorfozy

Tu są nie tylko linie proste, a wygląda to świetnie. To jest chyba kwestia proporcji, umiejętności utrzymania tych linii krzywych pod kontrolą.

Oglądam sobie ten obrazek i próbuję się czegoś nauczyć....
Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat 11:42, 08 lis 2013

Do góry
obecnie to miejsce wygjada tak i chcialabym tu przesadzic swierka inersa i drugirgo nie znam jego nazwy wyglada jak nidiformis ale jest niebieski
czy mozecie mi pomoc?
Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat 11:35, 08 lis 2013

Do góry
powyzsza rabatke zrobilam jednak inaczej wertujac wszystkie podpowiedzi P.Danusi i wyszla naprawde super dziekuje tez P.Danusi za sugestie a teraz nastepne miejsce co sadzicie o takiej kompozycji
Ogród z widokiem na jezioro 11:23, 08 lis 2013

Do góry
yolka napisał(a)
i jeszcze trawy

Chochoły, jak w Weselu Wyspiańskiego
Pozdrawiam
W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni.... 10:59, 08 lis 2013

Do góry
Kwitnące krzaczki

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies