Anitko, wyglądasz rewelacyjnie ! Jestem zachwycona, tak jak wszystkie Dziewczyny Wspaniale.
A Córkę masz / macie ... prześliczną ! Ojej, jak bosko mieć taką sliczną córkę przy sobie
Ale co Was skusiło na skrócenie włosów ?
Ja pamiętam swoje radykalne obcięcie włosów ! Tuż po 40 urodzinach będąc u fryzjerki usłyszałam, że czas się odmłodzić i fryzurkę zmienić I ciach prach, i długie włosy zostały na podłodze przyznam, że wielokrotnie żałowałam, próbowałam zapuścić.... nadal mam krótkie i tak już zostanie
Super ten wykład. Grzybki widziałam już dawno ale nic nie napisałam bo nie byłam zalogowana, sliczne były i szkoda ze nie więcej.Serdecznie pozdrawiam.
Marzenko, Irenko ja mówię o czosnakch - kule do 10- 15 cm średnicy wysokość około 1-1,5 m
kwitną w drugiej połowie maja. Nie wiem czy to sposób uprawy czy coroczne lub co dwa lata wykopywanie ale ja mam ich coraz więcej. owszem zdarzało się, że wyciągałam pojemniki bez cebul ale jestem przekonana, że dzieje się to po tym jak na nie wlazę gdy kiełkują. Nie zauważyłam aby ginęły ot tak sobie w 3 roku ale jak wiadomo ta sama roślina może wyglądać i zachowywać się różnie w różnych warunkach u mnie gracymilus nie kwitnie , ,
kurcze google nam jakiegoś psikusa z tym kontem zrobiły .ale już wiecie że my dwie to jak ja jedna !!!!!!
w góry to mnie w nocy możecie nawet wyciągnąć . kocham je ogromnie .
tam nabieram sił i wraca mi równowaga życiowa .
Ulka , Marzenka , Anita , Kasia - całus dla was wielki . jak się tu pojawiacie to zaraz mi wspomnienia wracają . czuję że muszę się jeszcze z wami spotkać , bo tyle rozmów nie dokończonych po tym spotkaniu ........
cyknęłam dzisiaj trochę fotek z wrzosami w roli głównej