Małgosiu Twoje rośliny są jeszcze bardziej rozwinięte niż moje i te kwitnące pierwiosnki, u Ciebie już prawdziwa wiosna (tylko, że zimy jeszcze nie było). Potrzebuję POMOCY przy urządzeniu na razie jednej rabatki, jakbyś mogła zerknąć do mnie będę wdzięczna.
Przy tej lampie coś nie gra, wygląda tak, jakby nie należała do tej rabaty. Zastanawiałam się czy dosadzić jeszcze takich trawek, tak jak narysowałam linię na ziemi, czy może na wiosnę kupić berberysy o czerwonych listkach z takich niskich odmian. Będę wdzięczna za podpowiedź.
Mam prośbę, potrzebuję POMOCY w przy urządzeniu rabaty na drugim zdjęciu. Konkretnie chodzi mi o wykończenie przy oświetleniu. Myślę, że ta lamówka przy lampie będzie kiedyś dobrze wyglądać.
Witam wszystkich w Nowym Roku... już nie pechowym 13-tym, tylko w 14-tym.
Udało sie ten pechowy rok przetrwać.. nie wszytko było pechowe.... i skupię się na tym co było dobre... złego się nie pamięta.. trzeba zapomnieć. i cieszyć sie, że jest lepiej niż mogło być gorzej.
Nie wierzyłam, że mój piesio dotrzyma do 2014 roku.. dożył... i od rana odsypia sylwestrowy stres...
Madziula rewelacja!!! oby Mikołaj był taki szczodry orzez caly rok. Buziaki noworoczne peprzesyłam i oby Ci się wiodlo w Nowym Roku : realizacji tarasu przede wszystkim źycze .
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2014 dla Wszystkich ogrodowo zakręconych
Bogdziu, jestem pewny, że wyjazd Wam się uda i nie dopuszczam innych myśli. Odezwę się jeszcze, bo już mnie ponaglają, pora wyjść , pogodę mamy piękną, to i warto korzystać.
Jak widać sikoreczkom nic nie przeszkadza i korzystają z karmnika do woli. Jest on na ich trasie żerowania, tak więc zahaczają o niego dość często.