Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

monteverde 01:55, 01 sty 2014

Krysiu najlepszego w nowym roku życzę
bacowa 11:30, 01 sty 2014

Krysiu Kochana wszystkiego dobrego w Nowym Roku
aldonaz 11:34, 01 sty 2014

Krysiu, samych słonecznych i radosnych dni w Nowym Roku!
Milka 20:02, 01 sty 2014

Krysiu, czytam sobie, dzięki Szczęśliwego 2014 zyczę
Margarete 21:50, 01 sty 2014

Krysiu - powodzenia, zdrowia i realizacji planów na 2014 rok zyczę...........no i spotkania z nami "łódzką i podłódzką grupą " ogrodowiskowego koniecznie
Joanna___ 18:57, 02 sty 2014

Pozdrawiam poświątecznie
Mala_Mi 09:27, 03 sty 2014

Krysiu..... buziaki w Ten Nowy Rok Kończ chałupkę i niech Ci sie super mieszka i ogrodniczkuje..
Nikita 12:15, 04 sty 2014

Wpadam po sąsiedzku z rewizytą i podziwiam. Śliczna ta twoja działeczka się zrobiła, po zarośniętym trawami ugorze ani śladu, tyle nowych roślin i tak kolorowo. Lilie, rododendrony, hosty, róże, hortensje, trawki, iglaczki - a co ja będę wymieniała – wszystkie śliczne. Podziwiam tym bardziej, że budowa nie skończona.
Skąd ty bierzesz siły na budowę domu i jeszcze pracę w ogrodzie - kobito dałaś się sklonować czy co?
Krysiu ogromną masz tą działkę! Roślinki z roku na rok coraz większe i więcej ich i więcej, aż się serce raduje. Dobrze zrobiłaś, że nie czekałaś z sadzeniem „zieleniny” na koniec budowy – teraz gdy dom już stoi, a w koło tak ślicznie i kolorowo – to aż rozpiera duma i satysfakcja z dokonanych własnoręcznie zmian…
Dobrze doczytałam, że już mieszkacie na miejscu…..czas zmienić avartka, bo przyczepa już chyba nieaktualna…hi, hi, hi.
Tak sobie myślę, że w sumie to masz niedaleko do mnie na działkę – zapraszam więc na kawkę i słodkie kalorie. Hiro też mile widziany (może nauczy mojego futrzaka łapać nornice i krety). Pozdrawiam cieplutko pa, pa.
Krys 17:16, 04 sty 2014

Nikita miło,że do mnie zajrzałaś Pewnie,że kiedyś zajade do Twojego ogrodu Nasza działka ogromna,ale moge ja podzielic na pół i sprzedać tak naprawde to troche cięzko - ogród i budowa,ale ....czasem mój kregosłup mowi dosc ....czas pomysles o zagospodarowaniu i urzadzeniu rabai przy samym domu,musze zima zaplanowac i od wiosny wykonac ,mam juz tynki to po uporządkowaniu i podsypaniu ziemi mozna działać musze poszukac na innych watkach inspiracji

Dzisiaj pochodziłam po ogrodzie był piękny dzień,ale tylko umyłam mój samochód bo juz koloru nie było widac jutro troche popracuje i wymirzę zachodnia strone do zaplanowania rabaty

O avataruku pomyślę
Bogdzia 21:30, 04 sty 2014

Krysiu pozdrawiam serdecznie, jeśli chodzi o avatarek dziewczyny mają racje.Wszystkiego dobrego życzę.