Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

Zeta 13:30, 01 sty 2014

Domi u Ciebie jak zawsze pięknie znowu mam kompleksy tym bardziej że ja w tym roku nic w ogrodzie nie zrobiłam
Ale narazie nie myślę o tym ...poczekam do wiosny kupię Maksiowi grabie łopatkę i wiaderko i do roboty
A jeśli chodzi o mikołajka to niedługo nie tylko jego będę musiała schowac ale i pół domu hahahaha
No jakoś to będzie przyzwyczajam się z myślą wielu strat i uszkodzeń no ale co się nie robi dla dzieci hihi
Buziam pozdrawiam Noworocznie
Bukla 15:23, 01 sty 2014

Domi napisał(a)

Kiedy założysz swój wątek? Kostka już pewnie położona?

Właśnie z założeniem swojego wątku mam pewien problem Nie wiem od czego zacząć Jakoś trudno mi się do tego zabrać

Tak jak Ci wspominałam wcześniej dorabialiśmy ścieżki. Wszystko się przeciągnęło w czasie. Cały bałagan, ziemia z korytowania została bo musieliśmy wracać do pracy. Ponieważ nie ma nas w PL to prace porządkowe czekają do wiosny. Wiosną planujemy ruszyć z wykonaniem obrzeży z kostki granitowej. Mam nadzieję że rośliny które zakupiłam wcześniej a teraz są wsadzone dosłownie wszędzie trafią na docelowe miejsca.

Domiś moja dobra duszyczko
W Nowym Roku życzę Ci wielu szczęśliwych chwil…Szczęścia w domu i wszędzie, gdzie będziesz…
Bukla 15:28, 01 sty 2014

Domi napisał(a)
[img size=640x427]

Wiesz że Twój ogród jest dla mnie ideałem Każdy centymetr jest po prostu perfetto.

Domiś zdradź proszę co rośnie przed cisem na pniu ??
AniaDS 19:21, 01 sty 2014

aniaib 20:49, 01 sty 2014

Wpadłam się przywitać "oficjalnie" w moim ulubionym ogrodzie, gratuluję, bo jest piękny Czerpię od Ciebie Dominiko inspiracje do mojego ogrodu Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Domi 18:37, 02 sty 2014

Zielona napisał(a)
Dziekuję Na pewno się zgłoszę, bo mam zamiar /a raczej konieczność/ poradzić sobie sama... na 3000m2...

Proponuję ogólny projekt i realizację etapami, bo się zajedziesz
Domi 18:39, 02 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)
Dominko wizytówka moźe zawierać wiele zdjęć zachęcam do wklejenia wszystkich najpiekniejszych

Muszę poczytać o wymaganiach wizytówkowych, ale jakoś nie czuję jeszcze tego tematu. Muszę sobie coś zostawić na emeryturę...
Domi 18:41, 02 sty 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Domi, życzę by ten kolejny rok i ten kolejny i następny obfitowały w realizację pomysłów Twoich. Niech Ci zdrowie dopisuje i wszystko układa się pomyślnie.

PS Moja choinka ma 310 cm, zastanawiałam się w Wigilię czy ktoś jeszcze miał taki problem jak ja (z nieoczekiwaną wielkością choinki i natychmiastową potrzebą kupienia większej ilości bombek). Zdjęcia jak zwykle urocze, ogród jak zwykle uroczy. Zdjęcia brzozy są absolutnie najpiękniejsze.

Dziękuję Ewo Wzajemnie! Gdy kupuje się żywe choinki trzeba mieć jakiś zapas ozdób albo luzik w duszy, żeby nie przejmować się pustkami na dużym drzewku.
Domi 18:43, 02 sty 2014

dorciabe napisał(a)

Dorciu, ale masz czadowy awatarek
Domi 18:44, 02 sty 2014

Magda70 napisał(a)

pięknie...

Dziękuję