No to wiosną sie przypomnij.. kiedy Ci pasuje dostać trochę takich sadzonek Nawet mogę podać paczkę do Wrocławia przez kuzyneczki... bo na studia jeździ
I dla ciebie foto gęsiówki.. te Ci się podobała.. pamiętam.. berberysy patrzę, że najdłużej trzymają liście Może kolczaki, ale chociaż niezawodne
Beata, ja mam 3 perukowce
Jeden ma nawet jedną gałązkę jeszcze z listeczkami Co skrzętnie uwieczniłam w ramach ładowania akumulatorki na dalsze listopadowe dni.. mała rzecz a cieszy
Zabrałem się za przeróbkę ogrodu z tyłu domu matko jaki mam bałagan szkoda że zdjęć nie mam zbyt dużo bo nie ma mi kto fotki strzelić ale w miare możliwości coś wstawie
Tak było kiedys masakra
wyrzuciłem wszystko żywopłot ten wysoki jest już pocięty i zmielony.
z bukszpanowego zrobiłem kule
a oczko zasypałem
Basiu mam dużo większy ogród i też brak miejsca na wszystkie chciejstwa Nie można mieć wszystkiego
Zwykłe stokrotki...a jak teraz cieszą Biegałam po ogrodzie i szukałam tego co jeszcze ładne.. bo chociaż nie było pogodnie, to nie padało... ale już pada..
Dzisiaj u ASC byłą dyskusja o perukowcu. Mój posadzony w czerwcu 2012 urósł w górę, ogoliłam go całego na dole a jeden pęd puściłam do góry i robie z niego pudla na pniu