Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:17, 16 gru 2013

zbigniew_gazda napisał(a)
Gratki Bogdziu. Już coś przygotowujesz z pyszności praktycznie czy na razie planujesz?

Mam dwa rodzaje pierogów i kupione i zamrożone ryby , równiez wiekszosc zakupów i jeszcze zapomniałam o gołabkach z kaszą gryczana i grzybami- to na wigilię a sporo zamroziłam na pozostałe dni miedzy innymi również gołąbki ale z mięsem ale co z tego będzie zużyte to sama nie wiem. Z wiekszych robót zostało pieczenie szynki,pstrągi nadziewane pieczarkami i tiramisu i chyba tort wiśniowo-czekoladowy jak mi sie będzie chciałao. Piekłam zawsze makowce ale teraz mam bardzo dobre w cukierni, palce lizac to kupię gotowe.Pozostałe prace to juz takie na ostatnia chwilę.Pozdrawiam. A i napisałam powyżej to o co pytałeś, jak bedzie w dwóch wątkach to mniej ludzi sie zorientuje o co chodzi.
Bogdzia 21:18, 16 gru 2013

gierczusia napisał(a)

Tak tak ... To podejście jest mi zdecydowanie bliższe ...

Z Twoimi latami to żadne z tych ,,podejśc" nie powinno byc Ci bliskie bo Ty młodzież jestes , ja mam starsze dzieci.
Bogdzia 21:21, 16 gru 2013

gierczusia napisał(a)
Bogdziu ... Gratulacje przesyłam na kolejną okrąglutkę liczbę stronek .... Będę wyczekiwała kolejnych z radością i ciekwością bomprowadzisz jeden z najbardziej dla mnie kstałcacych wątków

Buziam

I ciasteczka zostawię na osłodę ... Lub na imprezkę

O i troche na święta przybyło , żeby tak jeszcze w realu.Dzięki. Co do kstałcących... to kstałcący może jest ale kształcący to juz wątpię.Pozdrówka serdeczne.
Ewa 21:49, 16 gru 2013

Bogdziu, a gołąbki też mrozisz?
Ja mam już pierogi i rybkę
Bogdzia 21:51, 16 gru 2013

Ewa napisał(a)
Bogdziu, a gołąbki też mrozisz?
Ja mam już pierogi i rybkę

Mrożę i takie mrożone były u mnie i u Ani na spotkaniu .

Poprawka. Jak ja patrzyłam ze widziałam pierogi a nie gołąbki? , ale gołabki oczywiście też mrożę.
jotka 22:17, 16 gru 2013

Bogdziu, nie wariat tylko akrobata Gratuluje sprawności pozazdrościć
Też makowce kupuję, Ja jakiś dziwoląg jestem, bo mak lubię tylko w torcie makowym, a makowce mogłyby nie istnieć, ale mój M. jest innego zdania
Tort makowy w planie na Nowy Rok

Też jestem przeciwna propagowaniu trójkątów, chociaż z Anią ..
Krys 22:27, 16 gru 2013

Bożenko gratki na kolejna setkę
Krys 22:29, 16 gru 2013

Bożenki z jakiej kapusty robisz gołąbki ? a sos grzybowy z "papierka " czy sama robisz? własnie gotuje kasze ,grzyby juz gotowe chce jutro zrobic golabki
Bogdzia 22:40, 16 gru 2013

jotka napisał(a)
Bogdziu, nie wariat tylko akrobata Gratuluje sprawności pozazdrościć
Też makowce kupuję, Ja jakiś dziwoląg jestem, bo mak lubię tylko w torcie makowym, a makowce mogłyby nie istnieć, ale mój M. jest innego zdania
Tort makowy w planie na Nowy Rok

Też jestem przeciwna propagowaniu trójkątów, chociaż z Anią ..

Tort makowy pycha ale ja najbardziej z wisienkami i moze byc taki niezdrowy , wszystkiego dużo.Pozdrawiam Jolu a po tym co czytałam u Ani na temat trójkątów tylko w matematyce sie wypowiadam, inne sobie daruję.
Bogdzia 22:42, 16 gru 2013

Krys napisał(a)
Bożenki z jakiej kapusty robisz gołąbki ? a sos grzybowy z "papierka " czy sama robisz? własnie gotuje kasze ,grzyby juz gotowe chce jutro zrobic golabki

Krysiu bardziej lubię z białej ale ostatnio głównie z wloskiej robię bo jednak łatwiej sie robi.Niczego z papierka nie robię , wogóle takich rzeczy nie kupuję , sama robię.Powodzenia, napisz jak Ci wyjdą.