Izabello - Konstancjo, i właśnie od tego dnia straciłam kontakt, co się u Ciebie działo. Ale analizuję dokładnie. Czytałam o doktorze, że się nie oszczędza na doktorach. Ale męża trzeba oszczędzić, więc Młoda kopie (co tak się błyszczy na czarno na ziemi rdzennej?).
Miałam powiedzieć o odczuciach: wszystko nabrało tempa w Twoim ogrodzie.
A nie mieliście przyjechać jesienią w góry? Pytam, bo Ta się dopytuje a ja w nieobecności swojej nie umiem odpowiedzieć na to pytanie.
Zjedlibyśmy sobie jabłka pieczone z miodem i migdałami. Mam nowy piec!
za to będzie gęściejszy
tu mam bluszcz rosnący w koło, bo zahaczany kosiarką, częsć liści tez tracę, ale odbijają wszystkie i to szybko, wiosną...wiosną zetnij końcówki, pójdzie jeszcze szybciej; jakoś 2 tygodnie temu robiłąm chyba z 50 sadzonek i puszczałam w różne zaplanowane miejsca, a może i więcej ich było, wyszarpywałam z korzeniem, odcinałąm i sadaziłam
Małgosiu, no cos ty, jakie wyrzuty, zdarzyło się, czas juz minął, masz tyle zajęć, nie zawsze uda sie wszędzie być
za 3 tygodnie lekarz powie, co dalej
dzięki za wszystkie miłe opinie, bardzo miło sie tego słucha i dziękuję za życzenia zdrowia, a ograniczenie prac, to dla mnie najgorsza kara, coś okropnego, ale nadrobię
i ciut jesieni
Cudana ta twoja jesien, a i fotki okolicy i bukowego lasu tez mnie urzekły... co bysmy oglądali i czym cieszyli oko gdyby nie to nasze forum. Fajnie że tu jestem
Pozdrawiam Olu !
No to po nagraniu i jak zwykle nie jest tak jakby się chciało. Słonka nie było wogóle , przez cały dzień a bez słońca kolory na drzewach nie są tak wyraziste. No cóż trudno sie mówi.Sami zobaczcie jakie dzis kolory były.
A ja byłam u ciebie i sobie obejrzałam ptaasie zapasy w spiżarni na drzewie, czy raczej krzewie berberysy później się wybarwiają, ale za to jak!
u mnie klonik japoński, też cudnie się czerwieni i w towarzystwie magnolii gwiaździstej, przebarwionej na złoto; mam wrażenie, ze w tym roku, złoto dominuje
Himalajczyk jeszcze kwitnie.... zapisuję sie na sadzonkę.... Wiem, wiem chciałaś mi dać jak byłam....
Panorama z gracjami już byłą tyle razy cytowana, że napiszę tylko, że są piękne Jak to Gracje