Borówcowy raj
19:27, 06 lis 2013
Gosiu, dziękuję. Rabata komponuje się fantastycznie i bardzo mi się czerwoność podoba.
Ja mam dylemat tutaj:
To jest żywopłot z jałowca Canaertii, nie jest niebieski, ale taki jałowcowy kolor i chciałam ożywić to miejsce. Myślałam o trawie Red Baron, ale jak ją pociągnę w lewo za dom, to mam cień kompletny i nie wiem, czy ona da radę. Czerwony kolor mam w głowie. Miałam jeszcze pomysła na miskanta Variegatusa, ale posadziłam dwa za kulkami bukszpanowymi zaraz przy domku dla dzieci i się wygina do słońca, mnie to denerwuje. Masz jakiś pomysł? Super jak odpowiesz mi.
Ja mam dylemat tutaj:
To jest żywopłot z jałowca Canaertii, nie jest niebieski, ale taki jałowcowy kolor i chciałam ożywić to miejsce. Myślałam o trawie Red Baron, ale jak ją pociągnę w lewo za dom, to mam cień kompletny i nie wiem, czy ona da radę. Czerwony kolor mam w głowie. Miałam jeszcze pomysła na miskanta Variegatusa, ale posadziłam dwa za kulkami bukszpanowymi zaraz przy domku dla dzieci i się wygina do słońca, mnie to denerwuje. Masz jakiś pomysł? Super jak odpowiesz mi.
Oto pierszy, zupełnie niepodobny do niczego plan mojej działki. Nawet dom jakiś ... inny. Z przodu mam pole trawy, a na rysunku coś nie tak. Wydawało mi się, że jestem romantyczką, a tu proszę minimalizm japoński przy moim projekcie to barok. A to M jest tu winien bo słuchając moich ogrodowych wymysłów ciągle powtarza: Pamiętaj , nie kasuj za dużo trawnika, no i żebym z kosiarką miał prosto. OK, ale to się da renegocjować. Na dzień dzisiejszy plan jak malina, jutro .... się zmieni!