Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 10:58, 08 gru 2013

ZbigniewG napisał(a)
Bogdzia popatrzyłem , powzdychałem i idę uczyć się robić zdjęcia- bo ja też tak kcę

Zbyszku czytałam u Ciebie że masz nowy aparat podobno świetne zdjęcia robi więc tylko robic , nic prostszego jak masz dobry sprzętNiecierpliwie czekam na te zdjecia. Może już jakieś sa? Muszę zajrzec..Pozdrawiam.
ZbigniewG 11:19, 08 gru 2013

Bogdzia to tylko kompakt nie lustrzanka (lub bezlusterkowiec) ale z lufą w Tatry zwłaszcza na wyższe partie ciężka sprawa -chyba że idzie się głównie dla foto -ja raczej dla adrenaliny i ....
wprawdzie jest o kilka klas lepszy od małpki którą miałem ale czy to aż tak dużo zmieni
Bogdzia 12:47, 08 gru 2013

ZbigniewG napisał(a)
Bogdzia to tylko kompakt nie lustrzanka (lub bezlusterkowiec) ale z lufą w Tatry zwłaszcza na wyższe partie ciężka sprawa -chyba że idzie się głównie dla foto -ja raczej dla adrenaliny i ....
wprawdzie jest o kilka klas lepszy od małpki którą miałem ale czy to aż tak dużo zmieni

Mój też nie jest lustrzanką tylko jest cyfrowy tzn mówią na nie lustrzanka pozorna ale jestem z niego zadowolona, myślę ze i Ty będziesz.
ZbigniewG 13:42, 08 gru 2013

Bogdzia jak się nauczę wykorzystywać jego możliwości (ma też częściowo ręczne ustawienia) to chyba nie będę narzekać zwłaszcza że jak sprawdziłem teraz ofertę(hx20v) na agito to kupiłem go o 600zł taniej, miałem na niego chrapkę wcześniej ale cena mnie blokowała
Kindzia 13:48, 08 gru 2013

Wietrzysko się skończyło, pierogi zamrożone (ja surowe mrożę), ciasto się studzi...można żyć

Spróbuję się nie interesować tak jawnie ptaszkami, może je jakoś z czasem obłaskawię

Pozdrówka
kasiek 13:58, 08 gru 2013

Alez robisz piekne ujecia zwierzaków. Normalnie bajka
A jak ze sniegiem u Ciebie?
Agania 14:35, 08 gru 2013

Piękny grubodziób, robaczek i chaber też wyjątkowe

u mnie była sójka, ale zanim ustawiłam aparat, to już odleciała
grazyna 17:34, 08 gru 2013

Bogdzia napisał(a)

Ja nie lubie gotowac a lubię jesc. Jak gotuje to zawsze dużo i mrozę zeby miec pyszne dni bez roboty.

Jak dobrze, że to napisalaś Bożenko !
Ja mam identycznie, też dużo gotuję i mrożę, by w tej kuchni nie stać stale Jak słyszę, że niektóre znajome robią codziennie, świeżutkie - to miewam czasami wyrzuty sumienia, ale nie aż tak duże, by je naśladować
Zresztą one stale są zmeczone, a ja tylko czasami, wiesz o czym mówię Bożenko

I cudnie, że tu zajrzałam... zapowiadają u nas jutro ulewy i już narzekałam, że dopiero rozwichrowany Ksawery odszedł, a tu jakaś deszczówka idzie bezimienna U Ciebie czytam, że to błogosławieństwo dla Rh.
Chwała deszczowi, który nadchodzi

Welka 17:58, 08 gru 2013

Tak myślałam, że u Ciebie jakieś piękne ptaki będzie można już oglądać i się nie myliłam, bardzo ładny grubodziób. U mnie powoli też się kręcą, ale nie takie ładne.
Pozdrawiam
Celina 19:44, 08 gru 2013

Poczytałam , pooglądałam cudne fotki

POZDRAWIAM