Alicjo, pytaj w dziale "pojedyncze pytania na temat projektowania rabat".
Kolejny raz zmieniane sąsiedztwo jukki.
Konwalnik Niger, Andropogon gerardii Blackhawks, mała palczatka Chameleon, wydmuchrzyca. Owies wyleci.
Testowo jest posadzona również mała palczatka Ha Ha Tonka widoczna - niewidoczna na ostatnim zdjęciu. Jak to wszystko podrośnie- zobaczymy.
Przy okazji zakupów zapolowałam i ja. W koszyku internetowym miałam co innego, ale przy resecie koszyk mi wyczyściło, a dzisiaj się napatoczyły w niezłej cenie to będą takie
Agata, co rośnie obok róży na pierwszym zdjęciu? Bez?
I jeszcze pytanie o różę - jaka wysoka i szeroka rośnie u Ciebie i czy bardzo choruje, w sensie plamistość itd.? No i czy pachnie z daleka? Szukam róży pachnącej i kwitnącej cały sezon a jednocześnie zdrowej
Roślinki w ogrodzie - rzecz jasna piękne, ale to zdjęcie z żabką cudne, widać napięcie powierzchniowe wody przy żabce i rzęsie, a ta wygląda fraktalowo
Od Wiolki przyszłam jak zobaczyłam, że ty się udzielasz na forum.
Przepiękny ogród kiedy to wszystko u ciebie urosło.
Kocimiętki też jestem w nich zakochana. Mam Wolkers... od kilku lat i jestem bardzo zadowolonato prawda że się pokłada ale jak jej się pozwoli. Ja w tym roku w maju ja przycielam o połowę i wyrosły nowe pędy też ładnie kwitła, ale była niższa.
W tym roku kupiła 2 rodzaje niższej kocim. cat's Pajamas i Pursian Blue. Małe kępki chociaż ta druga po przycięciu się zagęściła i ładnie kwitła.
Widzę, że u ciebie to więcej cienia jest i ładny kolorek ma kocimiętka czym je karmisz? Moja pursians posadzona w słońcu przynajmniej do godziny 13.oo czy to dobre miejsce.
Jeszcze te bodziszki takie ładne i kwitnące. Boże kiedy u mnie tak będą kwitły.
Idę dalej oglądać.