Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Margerytka40 09:01, 20 paź 2022

Aga fajne widoczki zapodałaś. Już ciekawa jestem co to będzie jak ogród zmężnieje.
inka74 15:01, 20 paź 2022

Agatorek napisał(a)
Widoczki z góry Od tyłu

Bardzo fajnie ta przestrzeń wygląda. Fura pracy za tobą Kobieto Mocarna. Judaszek w żółci skradł moje serce.
ElzbietaFranka 15:56, 20 paź 2022

Hej Agnieszka zamówione trawki mam już w domu Neil Lucas i jeszcze Ruby Cure kupiła po 2 szt w Rykach.
Dosyć ładne sztuki tylko przycięte.
ElzbietaFranka 16:09, 20 paź 2022

Agatorek napisał(a)
Derenie

Agnieszko z rzutu z domu wiem jak ogród jest rozstawiony.
Nie wiem jakie to derenie, ale po okwitnieciu powinnaś je przyciąć aby zgestniały nawet i połowę. Derenie dobrze rosną podsyp im obornika lub kompostu to da czadu.
Agatorek 17:07, 20 paź 2022

Daga, tak, czy inaczej będę musiała albo poszerzyć jakąś rabatę, albo gdzieś dorobić. Dziś mama mi przypomniała, że niedługo przywiozą mi dwa wielkie kurczaki , czyli takie roztrzepane żółte tuje w wielkich donicach. Podejrzewam, że to odmiana jantar, albo Yellow ribben. Albo coś innego.
Co jakiś czas rodzice kupują sobie 2 szt jakichś zimozielonych i stawiają przed bramą. Jak podrosną i donice są za małe, to wtedy przywożą je do mnie i idą do ziemi.
Bierz się, bierz za książkę

Dzięki Asiu. Ja też jestem ciekawa. Np jak dużo roślin będę musiała przesadzać, bo dałam za małe odległości

Dzięki Iwonka . Judaszek już prawie bezlistny, dobrze, że zdążyłam mu zdjęcie zrobić

Ela, do mnie też przyszły przycięte z tej szkółki (kupowałam miskanty ballerina i rozplenice wschodnie).
Dzięki za radę, przytnę derenie w przyszłym roku
Agatorek 17:09, 20 paź 2022

Dziś zobaczyłam, że pierwszy ciemiernik kwitnie!
Nie wiem, co to za odmiana, zniknęły mi znaczniki

Agatorek 17:10, 20 paź 2022

Przy okazji zbliżenie na ulubiony kolor , na czterech różnych drzewkach.

Basieksp 18:50, 20 paź 2022

No bardzo ładna ta czerwień mi chyba najbardziej podoba się to ostatnie zdjęcie no i ciemiernik, super mój e zeszłym roku też kwitł na jesieni, bałam się, że na wiosnę drugi raz nie zakwitnie, ale wiosną dał popis
Monika83 18:45, 22 paź 2022

Agatorek napisał(a)
Dziś zobaczyłam, że pierwszy ciemiernik kwitnie!
Nie wiem, co to za odmiana, zniknęły mi znaczniki

Ładne te ciemierniki i super że już kwitną ale też nie wiem co to za odmiana. Powoli zaczyna się już sezon kwitnących ciemierników tych z wczesnych
Iwonka 09:19, 23 paź 2022

Agatorek napisał(a)
Widoczki z góry
Od tyłu
I ja zacytuję, bo na tej fotce widać, ile Aga zrobiłaś! I jak rozległy to teren. Podziwiam nieustannie
Ale masz tam spokój, niesamowicie sielski krajobraz...