Mariola, lilii na razie naliczyłam u siebie 68 rożnych Tyle mam na 100% Ale ja sadzę zapominam, nie zawsze zapiszę co kupiłam, nie zawsze sfotografuje.... Ale powoli zaczynam katalogować
Lilia L.O FAITH jeszcze ta jest tegoroczna. Nie zachwycają rozmiarami, ale to ich pierwszy rok Za rok dadzą czadu
Najgorsze do ustalenia będą liliowce tam 80% to nn
Agata ta spryciula to Niunia/ Niuńka, najmłodsza wnuczka mówiła niunia na flanelkę z z którą trzymając przy policzku zasypiała,
moja spryciula wdrapywała się mi na obojczyk i wspólnie zasypialiśmy przed telewizorem więc wyszła Niunia
dzisiejszy widoczek z tarasu na południowy skraj Kompleksu Bory Tucholskie (wg nazewnictwa leśniczych)
na pierwszym planie brzoza Laciniata
bartek_luberda - szkoda folii, ja z niej zrezygnowałam już jakiś czas temu, bo za dużo zachodu. Teraz rozkładam małą na wiosnę, na krótko, aby ochronić rośliny przed przymrozkami. Pozdrawiam.
a tu takie śnieżne widoki. U mnie ledwo poprószyło śniegiem. Oby tylko nie nastały silne mrozy..
Ponieważ podobał Ci się ciemiernik, to tak z okazji i bez okazji, powtórzę go u Ciebie.
czas na dekoracje ograniczony, a teraz ta pogoda -
zrobiłam na moje okienko wejściowe jak co roku w doniczce dekorację - doniczka nowa a, że nabrało mnie na czerwień w dekoracjach w tym roku więc zaczynam od wejścia
Elu wspólne pasje przyciągają, każdy ma za sobą jakieś doświadczenia, jedni zachęcają, inni ostrzegają, a tak naprawdę każdy uczy się na własnych błędach jak w życiu
Dla mnie najważniejsza jest inspiracja, to mnie motywuje, zachęca i napędza energii