co dziś popijasz dobrego? ps. jutro u kapiasa pijąc kawkę będę tęsknic za tobą
to fakt że jak trzeba i sie baba zaprze to nawet ziemię podniesie z posad
Gosiu! Zimno, skrobałam rano lód na szybach samochodu.... Ale za to jakie piękne słonko! Już nie buro ani ponuro! Dziś będzie balustrada skończona. No prawie... Dobrze to wygląda, będę zadowolona Tylko na szyby przyjdzie nam poczekać....matko, że też nic nie może być zrobione od początku do końca. Wymiary szyb biorą gdy słupki stoją już, bo musi być idealnie. No pewnie, że musi Focie dla zainteresowanych- jak dam radę będą po południu.
nie masz powodow.z Ciebie różnie twarda babka.jak nie twardsza. Inni zresztą nazywają to głupota.ale jak się chce i wyjścia innego niema to się robi
Dziękuję, nawet nie musiałam patrzeć na nick, zaraz wiedziałam, ze to Ty, mniamnuśne masz te posty Gosia to już jutro , jupiii, wiem dla Ciebie to normalka, a ja sie cieszę jak gooopia, bo mam z czego no nie?
PODZIWIAM cIE aSIU
Podziwiam Was że w to zimno macie ochotę coś robić w ogrodach. Ja kompletnie nie mam ochoty wyjść z domu i eMowi tylko przez okno pokazuję co ma robić.
nie przemeczalam sie bo już samo rozpakowanie kraweznikow odebrało trochę werwy.ale następne dni jak pogoda da będę grzebać dalej
jestm mysalmi p[rzy tobei dzis styranej
mega smakowite
Super dekoracja stołu A latarenka z I na zdjęciach super, a na żywo ani raz mnie nie porwała...
A że mnie się śmiali gdy sadzilam we wrześniu Ja swoje rogi wybielam a Ty na czarno