Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 16:27, 15 paź 2016

Dominika11 napisał(a)
Aniu piekna jesień

To prawda. Tylko żeby częściej świeciło słońce
Makao_J 16:28, 15 paź 2016

BasiaLT napisał(a)
Aniu pięknie się twój ogród prezentuje U mnie dzisiaj wyszło słońce i od razu świat wygląda inaczej. Liczę że jutro też nie będzie padać i trochę sobie porobię w ogrodzie.

Wczoraj to i u mnie pięknie świeciło. Niestety dziś słońce za chmurami ale przynajmniej nie pada. Na pocieszenie kupiłam sobie buty na wysokim obcasie
Makao_J 16:29, 15 paź 2016

asiak napisał(a)
Basiu, musi być jutro słoneczko, bo przede mną też sporo pracy

Podziwiam Was że w to zimno macie ochotę coś robić w ogrodach. Ja kompletnie nie mam ochoty wyjść z domu i eMowi tylko przez okno pokazuję co ma robić.
anna_t 16:36, 15 paź 2016

macham Aniu śliczna jesień u Ciebie! uwielbiam tą porę roku
Anda 17:01, 15 paź 2016

Ładną masz jesień w ogrodzie. Fajny ten płotek pod oknem. Też chcę podobny przy siatce postawić, bo krzaki sąsiada przez siatkę mi przechodzą i już nie mam ochoty ich ciąć. Buty to dobry sposób na jesień W zeszłym tygodniu kupiłam sobie zamszowe, granatowe botki
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
malkul 17:40, 15 paź 2016

Makao_J napisał(a)

Podziwiam Was że w to zimno macie ochotę coś robić w ogrodach. Ja kompletnie nie mam ochoty wyjść z domu i eMowi tylko przez okno pokazuję co ma robić.

KOCHAna u nas dzis szął prac bo goroąco i słonecznei w krótkich koszulkach biegalismy
Makao_J 18:04, 15 paź 2016

anna_t napisał(a)
macham Aniu śliczna jesień u Ciebie! uwielbiam tą porę roku

No gdyby nie te zimne wiatry to też bym polubiła jesień.
Makao_J 18:09, 15 paź 2016

Anda napisał(a)
Ładną masz jesień w ogrodzie. Fajny ten płotek pod oknem. Też chcę podobny przy siatce postawić, bo krzaki sąsiada przez siatkę mi przechodzą i już nie mam ochoty ich ciąć. Buty to dobry sposób na jesień W zeszłym tygodniu kupiłam sobie zamszowe, granatowe botki

Z płotków jestem bardzo zadowolona. Oprócz roślin takie elementy na prawdę upiększają ogród.
Polecam.

Buty miałam kupić na płaskim a kupiłam na obcasie bo były tak wygodne że dwa razy wracałam i sprawdzałam. eM się śmiał ale ja jestem zadowolona. Tylko że wciąż potrzebuję czegoś na płaskim
Makao_J 18:11, 15 paź 2016

malkul napisał(a)

KOCHAna u nas dzis szął prac bo goroąco i słonecznei w krótkich koszulkach biegalismy

Że co??? aż tak ciepło??? No to nie dziwne że prace na podwórzu wykonane. Podobno u mnie jutro ma być słonecznie. Mam nadzieję. Może wsadzę w końcu jałowca i hortensje ogrodowe z donic na stałe miejsce.
Cebulowe jeszcze chyba poczekają
malkul 18:28, 15 paź 2016

BYŁAM U CIEBIE W ZESZŁY TYDZIEŃ NA WESELICHU MACHAŁAM CI