otrzymałam dzisiaj dyplom format taki pomiędzy A4 a A3 szkoda że pomimo porządnego zabezpieczenia dwa grube kartonyz obu stron poczta polska go zniszczyła zgięty wzdłuż i jeszcze przedziurawiony z boku...
no widzisz ile we mnie zła
Kopać mnie chcesz, od gooopich wyzywasz... ja nie wiem... do siostry własnej tak się odzywać... A ta piwnica musi być fajna. Może nam tam kiedyś zorganizujesz warsztaty z robienia biżuterii? Oooooo! Jak ja bym chciała zobaczyć, jak robisz te wszystkie cuda!
Ana czy Ty masz magnolie?? Bo ja nie kojarze?
tak sobie patrze na to porównanie i powiem, że magnolia jest mega... wszystko takie inne, piękniejsze. Jedyne co się nie zmienia to auta u sąsiadów
Ha jaki ogród taka piwnica godne miejsce na dyplom !
Sebek ma rację. Wieszaj dyplom na płocie! I kasuj za zwiedzanie
W piwnicy....no fiesz!!!! W salonie albo najlepiej na płocie, by wszyscy widzieli A format na dyplom w sam raz...Ja dziś dałem do druku sentencje na ścianę - format A1 - duuuuże to
ale przecież Ty nie masz piwnicy... to jakaś prowokacja
hahaha już dzisiaj Marcie mówiłam, że go oprawię i powieszę w piwnicy
no no, dyplom jest. super! szkoda, ze pp go tak zniszczyła. Ale zawsze można w ramkę dać i znaleźć mu odpowiednie miejsce
Widzę że brałaś udział w konkursie mi dzisiaj też przysłali dyplom i nagrodę książkę "Trawy ozdobne" Cieszę się bardzo no i gratuluję również
Świetnie to wygląda Jakie to miskanty pod wisienkami ?
Jarząb piękny i kolorystycznie pasuje do ciężarówki
Umbry przed biurem