Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

lojalna_ 22:10, 06 lis 2014

Zaczyna mi brakowac słów zachwytu powtarzam sie cudnie, pieknie .....oczy mi normalnie wybałuszyło i nie chca wrócic na swoje miejsce ...
Zielona 22:13, 06 lis 2014

Zdjęcia jednak są najlepszym motywatorem. Gdyby nie forum - nie robiłabym ich pewnie. Twoje dają nadzieję na piękny ogród. I jak widać wcale nie trzeba czekać na niego bardzo długo. Jaką długość ma bok Twojej magnoliowej rabaty? 2m? Dobrze pamiętam?

Jeśli nadal dumasz nad platanami kulistymi - wstawiłam fotkę, która obiecałam zrobić. Niestety pstryknęłam dzisiaj przy burej, deszczowej aurze, ale... możesz obejrzeć, jaki pokrój i wielkość ma to drzewo po 3 latach.
Loosiuu 22:17, 06 lis 2014

Świetnie wyprowadziłaś swój trawnik! Równiutki, przystrzyżony
Przy magnolii rzeczywiście nic nie ruszaj. Wspaniale kwitnie!
Tak poobserwowałem też dalszy plan i widzę, że kilka roślin znacznie powiększyło objętość! Na przykład turzyce wielkie porosły.
I faktycznie... zamień brzozy na platany kuliste. Wprowadzą porządek, bo te brzozy pospolite nie pasują tam. Takie poczochrane strasznie w porównaniu z prostymi liniami...
ana_art 22:18, 06 lis 2014

tak sobie patrze na to porównanie i powiem, że magnolia jest mega... wszystko takie inne, piękniejsze. Jedyne co się nie zmienia to auta u sąsiadów
leon60 22:20, 06 lis 2014

Kocham ten ogród !
Zielona 23:13, 06 lis 2014

Na PW napisałam o kulistych, a u siebie wrzuciłam jeszcze fotki platanów formowanych na płaskie...
Ewkakonewka 00:16, 07 lis 2014

Marzena2007 napisał(a)

To jest mój ulubiony widok u Ciebie kulki, bordowe żurawki, róże czego chcieć więcej
Sonka 05:37, 07 lis 2014

Marzenko a horternsje już poobcinałas?
Madzenka 07:06, 07 lis 2014

Zielona napisał(a)
Zdjęcia jednak są najlepszym motywatorem. Gdyby nie forum - nie robiłabym ich pewnie. Twoje dają nadzieję na piękny ogród. I jak widać wcale nie trzeba czekać na niego bardzo długo. Jaką długość ma bok Twojej magnoliowej rabaty? 2m? Dobrze pamiętam?

Jeśli nadal dumasz nad platanami kulistymi - wstawiłam fotkę, która obiecałam zrobić. Niestety pstryknęłam dzisiaj przy burej, deszczowej aurze, ale... możesz obejrzeć, jaki pokrój i wielkość ma to drzewo po 3 latach.

Marto moje wszystkie kwadraty mają wymiar 2x2, świetnie pamiętasz. Sama widze na zdjęciach jak ogród szybko przyrasta i dojrzewa. U Ciebie w ciągu roku zmienił sie niesamowicie, za 2 lata będziemy sie slinić do Twych rabat.
Dzieki za platana, mam zagwozdkę na całą zimę...
Madzenka 07:06, 07 lis 2014

lojalna_ napisał(a)
Zaczyna mi brakowac słów zachwytu powtarzam sie cudnie, pieknie .....oczy mi normalnie wybałuszyło i nie chca wrócic na swoje miejsce ...

To tylko potwierdzenie że ogród rośnie szybciej niż nam się wydaje, najlepiej widać to na dokumentacji zdjęciowej