Kasiu witam
Tak odcinam kupony, ale jeszcze wiosna chce przerobic co nieco przy domu.
Mam sporo palczatek one się rozrosły i trzeba rabaty zmienić i przesadzić. Teraz juz mi się nie chce. Po zimie człowiek ma więcej ochoty na zmiany.
Trzcinniki cheju du bardzo ładnie wyglądają. Zresztą palczatki przepiękne.
Derenie rozłogowa to tragedia mieliśmy je na osiedli wycięli z korzeniami 2 duże przyczepy. Derenie są ładne siberica, Elegantisima.
Jeżeli chodzi o dęby blotne ten czerwony na focie był już większy kupiony. Kupowałam je w Melonie przy Puławskiej. Kupiłam 2-3 lata temu mniejsze też ładnie rosną.
Kasiu jeden Dąbek mi chyba wypadnie jeszcze go nie usunęłam ma niby zdrowe gałązki zobaczę wiosna.
Będę kupowała wiosna drzewa w Melonie, oni mi przywiozą za mała opłata. Mogłabym ci też przywieźć i byś sobie odebrała ode mnie.
Zastanawiam się jeszcze nad grabem fastigiata.
Kasiu też mam jeszcze sadzenie, ale chyba zostawię do wiosny. Wstawię do foliaka.
A co to za krzaczek taki cytrynowy na pierwszej focie.
Pada teraz deszcz potrzebny. Kończy się piękna pogoda mam nadzieję, że jeszcze ciepelko wróci.
Też drugiej części nie mam skoszonej akumulator w traktorze się rozładował i trzeba będzie naładować, albo kupić nowy. Zresztą jeszcze grzyby rosną więc nie kosimy